Esperi Hoitokoti Hopeinen Kuu, Iisalmi

Kangaslammintie 34, 74130 Iisalmi
Katso kartalla

Yhteystiedot

Etusivu > Mielenterveys­kuntoutujien palvelut > Iisalmi > Esperi Hoitokoti Hopeinen Kuu, Iisalmi
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Koti Hopeinen Kuu tarjoaa mielenterveyskuntoutujille tehostettua ympärivuorokautista palveluasumista ja tukiasumista Iisalmessa. Tehostetun asumispalvelun puolella on 15 asukaspaikkaa ja tukiasumista tarjotaan viidelle asukkaalle. Osaksi Esperi-konsernia Hopeinen kuu liittyi kesäkuussa 2018.

Aktiivinen arki

Tehostetussa palveluasumisessa asukkaat saavat ympärivuorokautista kuntouttavaa apua ja hoivaa. Henkilöstöä on paikalla vuorokauden kaikkina aikoina. Tavoitteena on yksilöllinen kuntoutuminen kevyempään asumispalveluun ja asukkaan elämänlaadun ja toimintakyvyn säilyttäminen.

Tukiasuminen voi olla määräaikaista tai pidempiaikaista, tavoitteena kuntoutuminen kohti itsenäistä elämää ja asumista. Asumisessa on tarjolla myös yhteistä ryhmätoimintaa. Asiakas saa suunnitelmallista, jokaviikkoista ja päivittäistä tukea sekä ohjausta, yksilöllisen tuentarpeen mukaisesti.

Arjen askareiden hoito ja vertaistuki kuuluvat kuntouttavaan arkeen. Yhdessä harjoitellaan ja kehitetään itsenäisen elämän edellytyksiä. Ohjaaja motivoi ja tukee asukasta pitkäjänteisessä kuntoutumisprosessissa. Tavoitteena on asukkaan siirtyminen kevyemmän asumispalvelun piiriin.

Viihtyisä koti

Hopeisessa kuussa on uudet, modernit tilat. Asukkaiden käytössä on omat esteettömät huoneet kylpyhuonetiloineen, kodinomaiset ruokailu- ja oleskelutilat sekä viihtyisä piha-alue.  Kesällä on mahdollisuus ruokailla ja viettää aikaa  myös katetulla terassilla, jonne pääsee suoraan ruokailutilasta. Koti sijaitsee upealla luonnonkauniilla alueella Kangaslammella.

Kotimme on viranomaisen hyväksymä yksityisten sosiaalipalvelujen tuottaja ja merkitty Valveri-rekisteriin.

Yksikönpäällikkö

Kati Rönkkö
(yhteydenotot ark. 9-15)
050 436 4543
kati.ronkko@esperi.fi

Vastaava sairaanhoitaja

046 922 4697

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä