Esperi Hoitokoti Pansio, Turku

Pernontie 27, 20240 Turku
Katso kartalla

Yhteystiedot

Vapaita asukaspaikkoja!

Meillä on vielä vapaita paikkoja. Soita ja kysy lisää palveluistamme! Katso yhteystiedot täältä.

Etusivu > Mielenterveys­kuntoutujien palvelut > Turku > Esperi Hoitokoti Pansio, Turku
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Koti Pansio tarjoaa Turussa yhteisöllistä asumista ja ympärivuorokautista palveluasumista sekä tukea ja kuntouttavaa ohjausta aikuisille mielenterveyskuntoutujille. Kodissa voi asua pitkäaikaisesti tavoitteena kuntoutua vähemmän tuettuun asumismuotoon. Pansiossa on neljä esteetöntä ryhmäkotia kahdessa kerroksessa. Yhteensä Pansion kodissa on 34 asuntoa. Esperi Koti Pansio on ollut toiminnassa vuodesta 2012 lähtien.

Toiminnallinen arki

Esperi Koti Pansio tarjoaa kuntouttavaa, yksilöllistä, turvallista ja toimintapainotteista palveluasumista sekä ympärivuorokautista palveluasumista aikuisille mielenterveyskuntoutujille. Olemme erikoistuneet somaattisesti haastavien asukkaiden hoitoon, jonka vuoksi moniammatillinen tiimimme pystyy vastaamaan heidän erityistarpeisiinsa.

Meillä työskentelee koulutettu sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöstö ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkaalle laaditaan säännöllisesti päivitettävä, yksilöllinen ja voimavarat huomioiva toteuttamissuunnitelma. Perushoidon ja kuntoutuksen lisäksi asukkaamme osallistuvat monipuoliseen toimintaan, joka tukee sosiaalisuutta tekemisen ja yhdessäolon kautta.

Meillä toimintaterapia on osa asukkaidemme tavoitteellista kuntoutumista. Toimintaterapiaan kuuluvat aktiivinen ja kuntouttava ryhmätoiminta, yksilöterapia tarvittaessa sekä säännölliset retket ja virkistystapahtumat. Kodin vakiintuneeseen ryhmätoimintaan kuuluvat esimerkiksi omaisryhmä, puutarharyhmä sekä liikunta- ja peliryhmät.

Kuntoutujaa avustetaan ja tuetaan päivittäisissä toiminnoissa sekä ohjataan harjoittelemaan itsenäistä päätöksentekoa, arjen hallintaa ja yhteiskunnan pelisääntöjä. Yhdessä myös etsimme mielekästä toimintaa kodin ulkopuolelta. Jokaisella asukkaalla on omaohjaaja kannustamassa ja luotsaamassa, tavoitteena auttaa kuntoutujaa elämässä eteenpäin. Esperi Koti Pansio sijaitsee keskellä muuta asutusta, ja asukkaiden on helppo osallistua alueen aktiviteetteihin.

Viihtyisä koti

Esperi Koti Pansion toimitilat on suunniteltu asukkaiden erityistarpeet huomioon ottaen ja niissä on hyödynnetty uuden teknologian suomia mahdollisuuksia turvallisuuden lisääjänä ja hoitotyötä helpottavana tekijänä. Kaikki tilamme ovat esteettömiä soveltuen liikuntarajoitteisille ja apuvälineitä tarvitseville asukkaille. Jokaisessa 25 m ² huoneessa on oma, invamitoitettu saniteettitilansa sekä minikeittiö tai varaus sille. Kodissa on viihtyisät yhteiskäytössä olevat oleskelu- ja ruokailutilat sekä kaksi piha-aluetta.

Kotimme on viranomaisen hyväksymä yksityisten sosiaalipalvelujen tuottaja ja merkitty Soteri-rekisteriin

Yksikönjohtaja

Yksikönjohtaja

Sari Mantere
(yhteydenotot ark. 9-15)
050 570 7759
sari.mantere@esperi.fi

Tiimivastaava-sairaanhoitaja

Niina Kilpinen
050 433 6076
niina.kilpinen@esperi.fi

Tiimivastaava-
lähihoitaja

Iina Elo
050 433 6076
iina.elo@esperi.fi

Ohjaajat

050 433 6086

 

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä