Millaisia mahdollisuuksia Esperi tarjoaa hoitoalan ammattilaisille työuran ja elämän erilaisiin toiveisiin ja tarpeisiin?

15.02.2022
Etusivu > Ajankohtaista > Millaisia mahdollisuuksia Esperi tarjoaa hoitoalan ammattilaisille työuran ja elämän erilaisiin toiveisiin ja tarpeisiin?

Hoitoalan ammattilaisten uratarpeet ja -toiveet ovat Esperi Caren rekrytointitiimin, eli Emma Nylundin, Kia Ihaksisen ja Roosa Virtasen työpäivien tärkeimpiä asioita. Kolmikko on eturintamassa käymässä tärkeitä keskusteluja ja tarjoamassa toiveiden mukaisia uramahdollisuuksia hoitoalan ammattilaisille. 

Työ Esperillä sopii monenlaisiin elämänvaiheisiin

Omaa urapolkuaan voi lähteä Esperillä toteuttamaan elämäntilanteen eri vaiheissa ja monista eri lähtökuopista. On myös tyypillistä, että Esperi kulkee työpaikkana mukanasi elämäsi yllättävissä käänteissä, esimerkiksi jos muutto toiselle paikkakunnalle tulee ajankohtaiseksi.  

“Olemme monessa elämäntilanteessa mukana ja haluamme mahdollistaa jokaiselle sen omannäköisensä urapolun, jota kulkea”, Esperin rekrytointiasiantuntija Kia sanoo. 

”Hoitoalan urapolulle lähtiessä kannattaa pitää mieli avoimena. Siinä missä koulutustausta on tärkeä, oma asenne ja mielenkiinto alaa kohtaan ovat vähintään yhtä tärkeitä”, Kia lisää. 

Esperillä jokaista alasta kiinnostunutta hakijaa käsitellään potentiaalisena tulevana työntekijänä.

“Moni pohtii, voiko hakea, vaikka koulutus on vielä kesken. Opintojen alkuvaiheessa urapolku lähtee usein luontevasti liikkeelle erilaisista avustavista tehtävistä. Opintojen edetessä voi keikkatyö tai esimerkiksi oppisopimuksen kautta työskentely olla hyviä vaihtoehtoja. Työnteon mahdollisuudet ovat täällä moninaiset, eikä ole mitään yhtä oikeaa tapaa edetä omalla urallaan”, Roosa vakuuttaa. 

Esperi tukee hoitajia omien mielenkiinnonkohteidensa löytämisessä

 Esperille töihin hakiessa mielenkiinnonkohteiden ei tarvitse olla kristallinkirkkaana mielessä, eikä opintojen tarvitse olla välttämättä vielä täysin paketissa. Kia muistuttaa, että uralla voi ottaa rohkeita askelia myös uuteen suuntaan myöhemmin. 

”Kannustamme tuomaan omia vahvuuksia ja mielenkiinnonkohteita rohkeasti esiin täällä. Siten voimme huomioida niitä urapolun eri vaiheissa. Esimerkiksi työnkuvaa voidaan muokata joustavasti tai kouluttautuminen työn ohessa onnistuu myös”, Kia kertoo. 

Esperi tarjoaa monipuolisen kattauksen mahdollisuuksia mielenterveystyön, kehitysvammaistyön sekä ikäihmisten hoivan parissa. Emma kertoo, että monet työntekijät ovat tehneet urasiirtoja myös asiakasryhmien välillä, esimerkiksi kehitysvammaistyöstä mielenterveystyön pariin.

“Haluamme pitää hyvistä työntekijöistämme kiinni ja tukea sisäisiä urapolkuja parhaamme mukaan. Sen lisäksi, että tarjoamme mahdollisuuksia edetä eri asiakasryhmien välillä, tuemme työntekijöidemme ammatillista kasvua muun muassa lisäkoulutusten muodossa”, Emma sanoo.

Asiakkaat ovat ihmisinä erilaisia ja niin ovat myös hoitoalan ammattilaiset

Erilaisuus on rikkaus, johon Kia, Roosa ja Emma pääsevät rekrytointityössään omalta osaltaan vaikuttamaan.  

“Palkkaamme uusia työkavereita laajalla skaalalla. Meiltä löytyy työntekijöitä opiskelijoista eläkeläisiin. On iso etu, että työyhteisössämme on erilaisia ihmisiä erilaisilla vahvuuksilla. Työntekijät voivat oppia paljon toisiltaan, kuten opiskelijat alan konkareilta ja toisinpäin”, Roosa sanoo. 

Yhdistelmä hoitoalan ammattilaisia eri kulttuuritaustoista, ikäryhmistä ja moninaisista elämänvaiheista tarjoaa uudelle esperiläiselle oivan oppialustan, jossa omaa urapolkua voi luottavaisin mielin rakentaa. 

“Esperiläisille haluamme olla rohkea edelläkävijä hoitoalalla, jossa omaa urapolkuaan pääsee rakentamaan ihan vain omana itsenään, omassa uniikissa elämäntilanteessaan”, Roosa summaa.

Katso avoimet työpaikkamme hoitoalan ammattilaisille >>

Kesätyöntekijäksi Esperille 2022? Tutustu avoimiin kesätyöpaikkoihimme >>

Lue myös:

Juhon tarina lähihoitajan uralle >>

Mitä voimme sinulle opiskelijana tarjota? >>

Esperi kouluttaa 2000 hoitajaa validaatiomenetelmään eli ihmisen tarpeista lähtevän tunnetason vuorovaikutukseen vuoteen 2025 mennessä >> 

Jaa artikkeli somessa

Mediadesk
010 408 7000
media@esperi.fi

 

Esperi Care Oy
Mannerheimintie 164
PL 11
00301 Helsinki
www.esperi.fi

 

 

 

Jaa artikkeli somessa

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä