Näe, huomaa, kuule – Valtakunnallinen omaishoitajien viikko 2019

24.11.2019
Etusivu > Ajankohtaista > Näe, huomaa, kuule – Valtakunnallinen omaishoitajien viikko 2019

Valtakunnallinen omaishoitajien viikko on teemaviikko, jolloin nostetaan esiin omaishoitoasioita. Tänä vuonna viikkoa vietetään 24.11. – 1.12. teemalla ”Näe, huomaa, kuule – omaishoidon monimuotoisuus”. Omaishoitajien viikon aikana Omaishoitajat ja läheiset -liiton paikallisyhdistykset järjestävät teemaviikolla runsaasti erilaisia tapahtumia ympäri Suomea.

Suomen omaishoidon verkosto määrittelee omaishoitajaksi henkilön, joka pitää huolta perheenjäsenestään tai muusta läheisestään, joka sairaudesta, vammaisuudesta tai muusta erityisestä hoivan tarpeesta johtuen ei selviydy arjestaan omatoimisesti. Selvitysten mukaan yli miljoona suomalaista auttaa säännöllisesti läheistään. Tällä hetkellä Suomessa arvioidaan olevan noin 350 000 omaishoitotilannetta, joista 60 000 on sitovia ja vaativia. (Lähde: Omaishoitajaliitto)

Lisätiedot:

Autamme huolehtimaan läheisesi hyvinvoinnista

Asukkaidemme hyvinvoinnista huolehtimisen ohella haluamme tukea myös omaisten jaksamista. Jaksamisesi ja hyvinvointisi on tärkeää sekä sinun itsesi että läheisesi kannalta. Autamme huolehtimaan läheisesi hyvinvoinnista. Meillä on koteja ikäihmisille, kehitysvammaisille ja vammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille ympäri Suomen. Lisätietoja omaishoitajan vapaan aikaisista palveluistamme saat yksiköidemme esimiehiltä. Tutustu täältä tarkemmin ikäihmisten hoivakotien palveluvalikoimaan.

Jaa artikkeli somessa
Jaa artikkeli somessa

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä