Odotamme sinua Kuntamarkkinoilla

12.09.2018
Etusivu > Ajankohtaista > Odotamme sinua Kuntamarkkinoilla

Kuntamarkkinat avaa ovensa jälleen keskiviikkona 11.9. klo 9.00. Me olemme mukana kertomassa käynnistämästämme mittavasta muutostyöstä ja siitä, miten laatua nykyään mitataan ja johdetaan Esperissä. meidät löytää kellarikerroksesta, osastolta K5. Tervetuloa juttelemaan kanssamme!

Olemme mukana vuosittaisessa kunta-alan tapahtumassa, Kuntamarkkinoilla. Jo 25. kerran järjestetty tapahtuma kerää vuosittain yhteen kunta-alan ihmiset, järjestöjen edustajat ja yritykset, kuten Esperi, jotka tarjoavat palveluita kunta-alan asiantuntijoille ja -johdolle. 

Osastomme Kuntatalon kellarikerroksessa tarjoaa tietoa hoivasta, hoidosta ja kuntoutuksesta sekä niistä mittavista kehitystoimista, joita olemme lähteneet viemään eteenpäin. Keskiviikon ja torstain tietoiskuissamme Esperin laatu- ja kehitysjohtaja Arne Köhler kertoo myös miten Esperillä mitataan ja johdetaan laatua. 

Jaa artikkeli somessa
Jaa artikkeli somessa

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä