On ilo kohdata sinut -valokuvanäyttely jatkaa matkaansa sosiaalisessa mediassa

22.01.2024
Etusivu > Ajankohtaista > On ilo kohdata sinut -valokuvanäyttely jatkaa matkaansa sosiaalisessa mediassa

Ympäri Suomea kiertänyt Esperin hoitajista kertova valokuvanäyttely julkaistaan Esperin Instagram-tilillä kuluvan vuoden aikana lähihoitajapäivänä 27.1. lähtien. Tuolloin tulee kuluneeksi myös tasan vuosi siitä, kun näyttely avattiin ensimmäisen kerran Helsingin rautatieasemalla.

Esperin On ilo kohdata sinut -valokuvanäyttely nähtiin viime vuoden aikana Helsingissä, Oulussa, Turussa, Tampereella, Porissa, Jyväskylässä ja Joensuussa. Näyttely kiersi kauppakeskuksia ja alan oppilaitoksia. 

Näyttely on tuonut esiin hoivatyön merkityksellisyyttä hoitajien itsensä kertomana.  

”Näyttelyn avulla olemme antaneet hoivatyöntekijöille kasvot myös kotiemme ulkopuolelle. Halusimme, että näyttelyssä olevien hoitajien asenne ja tunteita herättävät ainutlaatuiset tarinansa koskettavat meitä kaikkia – ja näin on tapahtunut”, toteaa Esperin viestintäpäällikkö Kaisu Lehtomaa-Digha.  

”Näyttely sekä vierailumme otettiin vastaan todella hienosti. Useassa oppilaitoksessa saimme luotua kontakteja, jotka johtivat myöhemmin myös työhaastatteluihin. Näyttelymme ei pelkästään toiminut mielikuvan luojana alalle, vaan parhaimmillaan siltana tulla esperiläiseksi”, Lehtomaa-Digha sanoo. 

”Suurkiitos valokuvaajallemme Kaisa Löyskälle, näyttelyssämme tarinansa ja kuvansa jakaneille hoitajille, kotiemme henkilöstöille, jotka edustivat Esperiä oppilaitoksissa suurella sydämellä. Lämmin kiitos myös Esperin viestinnän ja markkinoinnin sekä rekrytoinnin tiimeille, jotka pitivät huolta käytännön järjestelyistä yhdessä yhteistyökumppanimme Bomin kanssa sekä johdolle, joka mahdollisti näyttelyn toteutumisen tässä laajuudessaan. Näyttely on ollut hieno yhteinen ponnistus esperiläisiltä”, kiittää Kaisu Lehtomaa-Digha. 

Esperin Instagram-tiliä pääset seuraamaan tästä linkistä.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä