Poliisi tutkii henkirikosta Esperin tuetun asumisen yksikössä Nokialla

10.12.2023
Etusivu > Ajankohtaista > Poliisi tutkii henkirikosta Esperin tuetun asumisen yksikössä Nokialla

Esperin tuetun asumisen yksikössä Nokialla on tapahtunut henkirikos. Tapahtunut havaittiin sunnuntai-aamuna 10.12.2023. Sekä uhri että epäilty tekijä ovat asumisyksikön asukkaita, ja epäilty on saatu kiinni.

“Olemme järkyttyneitä tapahtuneesta ja esittäneet menehtyneen läheisille surunvalittelut. Asukkaittemme ja henkilöstön turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Yksikössämme tarjotaan palvelua tilaajan kanssa sovitusti“, sanoo liiketoimintajohtaja Pia Panhelainen. 

Esperi on ollut yhteydessä tilaajaan eli Pirkanmaan hyvinvointialueeseen ja auttaa poliisia tutkinnassa kaikin mahdollisin keinoin. Kaikille yksikössä ja sen pihapiirissä asuville asukkaille sekä henkilöstölle tarjotaan ammattiapua asian käsittelyssä yhteistyössä työterveyshuollon sekä hyvinvointialueen kanssa.

“Väkivallan teko on todella vakava ja järkyttävä asia. Otamme osaa läheisten suruun. Pyrimme eri tavoin varmistamaan, että tällaisilta tilanteilta vältyttäisiin“, sanoo Pirkanmaan hyvinvointialueen sosiaali- ja terveysjohtaja Taru Kuosmanen.

Haluamme rauhoittaa asukkaittemme arjen ja antaa henkilöstöllemme työrauhan. Poliisi tiedottaa tutkinnan edistymisestä ja vastaa mahdollisiin tutkintaa koskeviin kysymyksiin. 

Lisätiedot:

Mediadesk
010 408 7000
media@esperi.fi

Jaa artikkeli somessa
Jaa artikkeli somessa

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä