Rekrytoimme aluepäällikköjä – tule mukaan osaavaan kasvuun!

22.06.2017
Etusivu > Ajankohtaista > Rekrytoimme aluepäällikköjä – tule mukaan osaavaan kasvuun!

Haemme aluepäällikköjä vastaamaan valtakunnallisen palveluverkostomme laajentumisesta. Tarjoamme mielenkiintoisen, vastuullisen ja vaihtelevan tehtäväkokonaisuuden, kilpailukykyisen palkan sekä kaikki ne kehitysmahdollisuudet, joita vain alan johtava toimijan palveluksessa voi saada. Tervetuloa mukaan osaavaan kasvuun!

Esperi on alan johtava, nopeasti kasvava sosiaali- ja terveysalan kotimainen toimija. Esperin vahva kasvu ja sote-toimialan ainutlaatuinen muutos tarjoavat mielenkiintoisia haasteita kokeneille palvelun ammattilaisille, jotka ovat valmiita kantamaan vastuuta laajasta liiketoiminta-alueesta, luotsaamaan henkilöstöä muutoksessa ja luomaan odotukset ylittäviä asiakaskokemuksia. Haemme nyt eri puolelle Suomea useita

ALUEPÄÄLLIKKÖJÄ

vastaamaan valtakunnallisen palveluverkostomme laajentumisesta. Tehtävässä menestyminen edellyttää näyttöjä tuloksellisesta liiketoiminnan johtamisesta, kokemusta erilaisten asiakasryhmien palveluiden kehittämisestä sekä intoa ja näkemystä henkilöstöjohtamiseen. Palveluprosessin laadun johtaminen ja ratkaisumyynnin hallinta kuuluvat aluepäällikön ydinosaamisiin.

Edellytämme vähintään AMK -tasoista koulutusta ja arvostamme sosiaali- ja terveysalaan liittyvän palveluliiketoiminnan tuntemusta.

Tarjoamme mielenkiintoisen, vastuullisen ja vaihtelevan tehtäväkokonaisuuden, kilpailukykyisen palkan sekä kaikki ne kehitysmahdollisuudet, joita vain alan johtava toimijan palveluksessa voi saada. Aluejohtoryhmän jäsenenä pääset näköalapaikalle kehittämään vastuualuettasi laajempaakin liiketoimintaa. Tervetuloa mukaan osaavaan kasvuun!

Lisätietoja tehtävästä antaa Aluejohtaja Annareetta Vaara p. 050-3426508, annareetta.vaara@esperi.fi.
30.6. klo 12-14
4.7. klo 9-11
6.7. klo 9-11

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen täällä.
Hakuaika päättyy 12.8.2017

Jaa artikkeli somessa
Jaa artikkeli somessa

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä