Seniorielämää kaikilla mukavuuksilla – Uusi Saga-palvelutalo valmistui Lahteen

08.10.2020
Etusivu > Ajankohtaista > Seniorielämää kaikilla mukavuuksilla – Uusi Saga-palvelutalo valmistui Lahteen

Ikääntyneiden asumis- ja hyvinvointipalveluita tarjoava uusi Saga Salpalinna avautuu Lahden ydinkeskustaan. Ensimmäiset asukkaat muuttavat 15.10.2020

Talonjohtaja Margit Vento on kodistaan erittäin ylpeä. 

”Tavoitteemme on ollut rakentaa ikäihmisille koti, jossa he voivat aidosti viettää seniorielämää kaikilla mukavuuksilla, ja jossa heidän kuntonsa ei vain pysy hyvänä, vaan paranee”.

Kun asukas muuttaa Saga Salpalinnaan, hän saa valita palvelupaketin sekä erilaisia lisäpalveluita omien mieltymystensä mukaisesti. Kaikkiin paketteihin kuuluu mahdollisuus osallistua monipuoliseen, ohjattuun harrastus- ja kulttuuritoimintaan, nauttia oman keittiön herkullisesta ruoasta ja esimerkiksi käyttää kuntosalia ja saunaa.

”Monille pitkään yksin asuneelle ikäihmiselle, tämä on kuin loma neljän tähden hotellissa, jossa palvelut pelaavat ja seuraa löytyy, Margit Vento kuvailee. ”Omassa viihtyisässä asunnossa on mukava viettää aikaa myös yksin, jos ei voi tai halua osallistua yhteisiin tapahtumiin”, Margit muistuttaa.

Oma asunto, laadukkaat yhteiset palvelut

Saga Salpalinnan monipuolinen harrastus- ja kulttuuritoiminta sekä erilaiset tapahtumat pitävät asukkaat aktiivisina. Palvelutalon asukkaille on tarjolla joka päivä yhteisissä tiloissa mielekästä tekemistä ja sosiaalisia verkostoja piristämään arkea.  Lisäksi asukkaiden käytössä on oma ravintola ja kahvila, kuntosali, kirjasto sekä saunaosasto. Samassa talossa toimii myös jalkahoitaja, fysioterapeutti sekä lääkärin vastaanotto.

Asukkaan asumispalvelun hinta koostuu asumiskuluista ja hänen valitsemastaan palvelupaketista sekä lisäpalveluista, joita voivat olla esimerkiksi lääkäri-, fysioterapia- ja muita hoitopalveluita. Kuluihin palvelutalossa asuvan on mahdollista hakea erilaisia yhteiskunnan tukia. Myös lemmikit ovat lämpimästi tervetulleita asumaan Saga Salpalinnassa.

 

Tarjoamme median edustajille mahdollisuuden tulla tutustumaan Saga Salpalinnaan. Turvallisuussyistä tapaamisaika on hyvä varata etukäteen mielellään edellisenä päivänä.

Yhteystiedot: Talonjohtaja Margit Vento, puh. 050 5780 359, margit.vento@sagacare.fi

Jaa artikkeli somessa

Mediadesk
010 408 7000
media@esperi.fi

 

Esperi Care Oy
Mannerheimintie 164
PL 11
00301 Helsinki
www.esperi.fi

 

 

 

Jaa artikkeli somessa

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä