​Suomen pisimpään toiminut yksityinen hoivakoti siirtyy Esperille

05.09.2018
Etusivu > Ajankohtaista > ​Suomen pisimpään toiminut yksityinen hoivakoti siirtyy Esperille

Hoiva- ja terveyspalvelualan yritys Esperi Care Oy on hankkinut omistukseensa Pyhäjärvellä toimivan Pyhäsalmen Palvelukoti Jaatinen Oy:n koko osakekannan. Virpi Jaatinen myy vanhempiensa vuonna 1988 perustaman yhtiön, jonka toiminta käsittää 31 asukaspaikkaa ikääntyneille tarjoavan hoivakodin Pyhäsalmella.

Hoiva- ja terveyspalvelualan yritys Esperi Care Oy on hankkinut omistukseensa Pyhäjärvellä toimivan Pyhäsalmen Palvelukoti Jaatinen Oy:n koko osakekannan. Virpi Jaatinen myy vanhempiensa vuonna 1988 perustaman yhtiön, jonka toiminta käsittää 31 asukaspaikkaa ikääntyneille tarjoavan hoivakodin Pyhäsalmella. Yhtiön liikevaihto on noin 800 tuhatta euroa ja henkilöstöä on yhteensä 14. Kaupan myötä henkilöstö siirtyy Esperin palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

”Vanhempani tekivät 30 vuotta sitten rohkean päätöksen perustaessaan tämän yrityksen. Olen heille kiitollinen, että olen saanut jatkaa toimintaa tähän saakka. Työni on ollut antoisaa ja olen nauttinut siitä todella. Olen varma, että Palvelukodilla jatketaan toimintaa samassa hengessä, vanhusta arvostaen”, kuvailee Virpi Jaatinen, Palvelukoti Jaatisen toimitusjohtaja.

Ostettu yhtiö on saatavilla olevan tiedon mukaan vanhin yksityinen hoivakoti ikääntyneille. Palvelukoti on toiminut kansallisena esimerkkinä kasvaneelle hoivakotitoiminnalle.

”Jaatisen maine on kiirinyt markkinoilla. Olemme erittäin tyytyväisiä, että Virpi valitsi meidät elämäntyönsä jatkajaksi. Jatkamme historiallisestikin arvokasta työtä Pyhäsalmella ja toivotamme asiakkaat ja henkilöstön lämpimästi tervetulleeksi Esperiin”, lupaa Esperin aluejohtaja Pia Panhelainen. 

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä