Talvinen aktiviteettikalenteri valtaa Esperin Instagramin joulukuussa

30.11.2023
Etusivu > Ajankohtaista > Talvinen aktiviteettikalenteri valtaa Esperin Instagramin joulukuussa

Pulkkamäkeen vai Korvatunturille joulupukkia moikkaamaan? Ideoita ja inspiraatiota talviseen tekemiseen tarjoaa Esperin talvinen aktiviteettikalenteri joulukuussa Instagramissa. Luvassa myös arvontaa!

Luukkujen alta paljastuu Esperin kotien talvisia ja joulun odotuksellisia aktiviteetteja, joita pääsemme seuraamaan aina jouluaattoon asti. Talvisen aktiviteettikalenterin päämääränä on kannustaa ja aktivoida talviseen tekemiseen paukkupakkasista huolimatta sekä tuoda arkeen kohtaamisen iloa.

Osana joulukuun aktiviteettikalenteria arvomme neljä 100 euron arvoista S-ryhmän lahjakorttia arvontaan osallistuvien seuraajiemme kesken. Nyt viimeistään kannattaa siis ottaa Instagram-tilimme @espericare seurantaan ja osallistua viikoittaiseen arvontaan kalenterissa julkaistavien ohjeiden mukaisesti. Voittajat julkaistaan Instagramissa.

Kalenteria on mahdollista seurata myös Esperin Facebook-tilillä @espericare. Arvonnat tapahtuvat Instagramissa.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä