Tanssin ilo kuuluu jokaiselle

29.04.2024
Etusivu > Ajankohtaista > Tanssin ilo kuuluu jokaiselle

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttu tanssija ja tanssinopettaja Kia Lehmuskoski haastaa kaikki Esperin kodit mukaan keväiseen tanssihaasteeseen. 

Kia Lehmuskoski, tanssija ja tanssinopettaja, jonka olet saattanut tunnistaa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta vuosien varrelta, visioi Esperin kodeille tanssihaasteen. Tämän tanssin voi toteuttaa oman toimintakyvyn mukaan istuen tai seisten. Olennaista on nauttia hetkestä, sillä tanssi on ilo, joka kuuluu jokaiselle. 

Esperi tarjoaa kodin niin ikäihmisille, mielenterveyskuntoutujille kuin vammaispalvelun asiakkaille. Kia pääsi vierailemaan Esperi Koti Soinnussa, jossa asukkaat jo innolla odottivat Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttua tähtiopettajaa.

Katso linkin takaa Kian ohjaama tanssi Esperi Koti Soinnun väelle. Ihanaa kansainvälistä tanssin päivää ja iloista vappua!

Jaa artikkeli somessa
Jaa artikkeli somessa

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä