Tietoa meistä

Etusivu > Tietoa meistä

Esperi tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita asumispalveluita ikäihmisille, kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille ympäri Suomen.

Tehtävämme on tarjota turvallinen koti ja auttaa asukkaita elämään onnellista elämää omilla ehdoillaan. Pyrimme ennakoimaan hoitoalan ja yhteiskunnan tarpeita ja kehittämään toimintaamme siten, että pystymme tarjoamaan asukkaillemme hyvän elämän ainekset myös tulevaisuudessa. Tavoitteenamme ovat Suomen onnellisimmat asukkaat, arvostetuimmat esihenkilöt ja parhaimmat työkaverit.

  • Perustettu vuonna 2001
  • Suomen toiseksi suurin asumispalveluiden tuottaja: asukkaita noin 6880 (2023)
  • Konsernin henkilöstömäärä 7 100 työntekijää (2023), joista valtaosa on sairaanhoitajia ja lähihoitajia
  • Hyvinvointialueiden yhteistyökumppani
  • Liikevaihto vuonna 2023, 398,4 meur
  • Saga Care Finland Oy on Esperin tytäryhtiö
  • Esperi-konsernin emoyritys on Irepse Oy, jonka enemmistöosakas on sijoitusyhtiö Triton.
  • Danske Bank, SEB ja Ilmarinen ovat yhtiön vähemmistöosakkaina.

Esperin arvot

Vuorovaikutus ja välittäminen ovat työmme perusta. Toisen ihmisen kohtaaminen on meille ilon hetki. Annamme kohtaamiselle aikaa ja olemme aidosti läsnä. Meillä jokainen on arvokas omana itsenään.

Teemme mitä lupaamme. Tunnemme oman alamme ja tiedämme, mihin pystymme. Tekemisemme on läpinäkyvää sekä avointa. Teemme vastuullisia ratkaisuja ja luomme turvallisuutta kaikilla toimintamme tasoilla. Olemme toisiamme varten ja teemme työtä tiiviisti yhdessä.

Johdamme tavoitteellisesti ja katsomme rohkeasti eteenpäin. Säännöllinen mittaaminen ohjaa kehittymistämme. Keräämämme osaaminen on voimavaramme, josta olemme ylpeitä. Olemme jokainen erilaisia ja opimme jatkuvasti toisiltamme. Kokeilemme uteliaina uutta ja löydämme yhdessä parhaat tavat toimia.


Esperin henkilöstö

Henkilöstö on tärkein voimavaramme. Koulutettujen ja motivoituneiden työntekijöiden rekrytointi, koulutus ja sitouttaminen ovat toimintamme perusta. Palvelualalla henkilöstön hyvinvointi heijastuu suoraan palveluiden laatuun.

Haluamme jatkossakin olla houkutteleva työpaikka, jossa henkilöstön vaihtuvuus on vähäistä ja jonne asiantuntevat sekä innostuneet työntekijät hakeutuvat.

Ympäri Suomea

Esperin pääkonttori sijaitsee Helsingissä Mannerheimintiellä entisessä sotilassairaala Tilkassa. Esperi Koteja meillä on ympäri Suomea.

Esperi Kotien lisäksi tarjoamme huippulaadukasta palveluasumista Esperi Care -konserniin kuuluvissa Saga-palvelutaloissa.

Esperin ISO 9001:2015 -sertifikaatti

Laatu on ollut aina Esperin toiminnassa kaiken perusta. Meillä on pitkälle kehitetty ja jalkautettu toimiva laatujärjestelmä. Toiminta on ensimmäisen kerran sertifioitu vuonna 2008. Viimeisin sertifikaatti on myönnetty Labquality Oy:n toimesta 7.2.2024.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä