Tilkassa nautittiin kesäisestä musiikkiesityksestä

04.06.2018
Etusivu > Ajankohtaista > Tilkassa nautittiin kesäisestä musiikkiesityksestä

Tilkantähdessä saatiin nauttia ihanasta musiikista kesäisenä maanantai-iltapäivänä 4.6.2018. Upea naiskaksikko Ghislaine Dionne ja Mirva Helske esittivät lyhytkonsertin nimeltään “Kevään kukat“. Tilkan yhdeksänteen kerrokseen kerääntyi runsain joukoin asukkaita ja henkilökuntaa kaikista Tilkan Hoivakodeista.

Kanadanranskalainen sopraano Ghislaine Dionne ja pianisti Mirva Helske esittivät ranskalaisen Gabriel Faurén ja tunnetun suomalaisen Oskar Merikannon lauluja. Molemmat esiintyjät ovat opiskelleet Sibelius-Akatemiassa ja Helske myös Viron musiikkiakatemiassa. He konsertoivat niin yhdessä kuin erikseenkin. Heidän esittämänsä kappaleet kertoivat rakkaudesta ja kesästä.

Tilkantähdessä pidetty konsertti oli duon toinen yhteinen hoivakodissa pidetty konsertti ja luvassa on toivottavasti vielä paljon lisää. “Nautimme tunnelmasta ja esiintymisestä ja aiomme jatkossakin käydä viihdyttämässä ikäihmisiä. Seuraavaksi suuntaammekin tästä jo Munkkiniemen Saga-palvelutaloon“, kertoo Mirva Helske.

Kesäinen lyhytkonsertti Esperi Tilkantähti 4.6.2018
Asukkaat kokoontuivat innokkaina kuuntelemaan kaunista musiikkiesitystä.

Esiintyjät soittivat asukkaille tuttuja lauluja. Asukkaat olivat silmin nähden ilahtuneita konsertista ja antoivat raikuvat aplodit jokaisen kappaleen jälkeen. Ensimmäisen laulun jälkeen eräs asukas totesi: “Onpa mahtava lauluääni!“. Konsertin päätyttyä toinen asukas kiitteli esiintyjiä mitä ihanimmasta kesäpäivän musiikkikonsertista.

Konsertin mahdollistivat Siuntion lauluakatemia ja Suomen Kulttuurirahasto. Lämmin kiitos esiintyjille, toivottavasti nähdään myös tulevaisuudessa!

Kesäinen lyhytkonsertti Esperi Tilkantähti esiintyjät 4.6.2018
Pianisti Mirva Helske ja sopraano Ghislaine Dionne

Katso täältä Ghislaine Dionnen Facebook-sivut.

Jaa artikkeli somessa
Jaa artikkeli somessa

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä