Tule tapaamaan meitä Kehittyvä Vanhustyö -tapahtumaan Ouluun!

19.03.2018
Etusivu > Ajankohtaista > Tule tapaamaan meitä Kehittyvä Vanhustyö -tapahtumaan Ouluun!

Kehittyvä Vanhustyö -tapahtuma saapuu Oulun Kaupunginteatteriin 20.3. Tapaat meidät osastolla 6, jossa kuulet millaista vanhustyötä nykyaikaisissa hoivakodeissa toteutetaan ja millaisia toiveita elämästään hoivakodeissa vanhuksilla itsellään on.

Vanhustyön päättäjät ja ammattilaiset kokoontuvat maaliskuussa jälleen Oulun Kaupunginteatteriin. Mekin olemme mukana kertomassa vanhusten kohtaamisesta Esperin hoivakodeissa sekä laadun merkityksestä vanhustyössä. 

Uskomme, että keskittyminen laatuun ja henkilöstöön tuovat mukanaan kasvun ja onnistumisen. Toimintaamme ohjaa ISO 9001 -standardi ja vastikään saamamme EFQM Committed to Excellence -sertifikaatti kertoo sitoutumisestamme tuottaa erinomaista palvelua. Laatu on myös asiakkaidemme kokemuksia saamastaan palvelusta ja viimeisimmän asiakastyytyväisyystutkimuksen mukaan 91,1 prosenttia asiakkaistamme oli meihin tyytyväisiä. Tulos kertoo ennen kaikkea henkilöstömme sitoutumisesta ja osaamisesta. 

Esperillä on Suomessa jo yli 100 ikääntyneiden hoivakotia ja osaamista vanhusten hyvästä arjesta sekä kuntouttavan toiminnan järjestämisestä jo 15 vuoden ajalta. 

Nähdään tapahtumassa!

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä