Turpaterapiaa Tilkan hoivakodeissa

13.06.2023
Etusivu > Ajankohtaista > Turpaterapiaa Tilkan hoivakodeissa

Kodeissamme vierailee usein monia ihania arjen piristäjiä – erityisesti karvaturreja! Helsingin Hoivapalvelukeskus Tilkassa asukkaita kävi moikkaamassa tällä kertaa 19-vuotias Joonas-poni.

Tilkan yksikönjohtaja Riitta Jääskeläinen mahdollisti hänen ystävänsä kanssa ponin ikimuistoisen vierailun asukkaille. Vierailu herätti monenlaisia tunteita. Joonas-poni selkeästi sulatti sydämet, sillä osa asukkaista liikuttui kyyneliin.

Tämä vierailu ei toki ollut Joonakselle ensimmäinen kerta, vaan Joonas on jo kokenut konkari ja siksi erittäin rauhallinen kohdatessaan ikäihmisiä. Joonas on myös tottunut kulkemaan hissillä ja pääsi liikkumaan turvallisesti hoivakotien tiloihin Tilkan tilavien hissien ansiota.

Tiesitkö, että tutkimukset ovat osoittaneet, että eläimen ja ihmisen välinen vuorovaikutus auttaa lievittämään alakuloisuutta, alentaa verenpainetta ja lisää hyvänolon tunnetta? Voisikin sanoa, että Joonas ja muut eläimet parantavat siis selkeästi ihmisten elämänlaatua.

Kurkkaa Esperin Instagramin julkaisusta miltä kyseinen vierailu näytti.

Mediadesk
010 408 7000
media@esperi.fi

Esperi Care Oy
Mannerheimintie 164
PL 11
00301 Helsinki
www.esperi.fi

Jaa artikkeli somessa
Jaa artikkeli somessa

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä