Turun Sanomien välittämä kuva Esperistä ei vastaa todellisuutta

25.08.2021
Etusivu > Ajankohtaista > Turun Sanomien välittämä kuva Esperistä ei vastaa todellisuutta

Esperillä ei vaienneta eikä uhkailla työntekijöitä, kuten Turun Sanomat 24.8. julkaisemassaan jutussaan väittää. Uhkailu tai vaientaminen ei ole Esperin työkulttuurin eikä yrityksen työsuojeluorganisaation linjausten mukaista.

Esperi Caressa työsuojeluorganisaation toiminta on avointa, läpinäkyvää ja aktiivisesti johdon kaikkien tasojen, aluepäälliköiden, esihenkilöiden ja työpaikkojen henkilöstön kanssa kommunikoivaa ja tämän aivan varmasti kaikki Esperin työntekijät tietävät ja ovat huomanneet. Voimme olla iloisia siitä, että Esperi Caressa työsuojelu- ja työturvallisuustoiminta sekä työsuojelun yhteistoiminta mahdollistetaan ja työsuojeluorganisaation toiminta on yksityisen hoivasektorin huippua.

Henkilöstö saa lähes milloin tahansa yhteyden työsuojeluvaltuutettuun ja luottamusmiehiin; työntekijää ja työyhteisöä kuunnellaan; asioita käsitellään luottamuksella; ratkaisuja etsitään yhdessä; työturvallisuutta ja työhyvinvointia heikentäviin epäkohtiin kiinnitetään heti huomiota niiden tultua työsuojeluorganisaation, luottamusmiesten tai työnantajan tietoon.

Työsuojeluvaltuutetut ovat aktiivisesti liikkeellä kentällä, siellä missä hoiva- ja hoitotyötä tehdään sekä tekevät yhteistyötä mm. luottamusmiesten, työterveyden, aluehallintoviraston ja ammattiliittojen kanssa.

Esperillä on käytössä useita palautekanavia niin sisäisesti kuin ulkoisilla verkkosivuilla, joiden kautta työntekijät voivat ilmoittaa poikkeamista ja jättää palautetta. Esperillä ei vaienneta työntekijöitä millään tavalla, vaan kannustetaan ja panostetaan avoimeen dialogiin ja hoivan laadun sekä työyhteisön ja työhyvinvoinnin kehittämiseen.

Poika-Mies Riionsaari
Päätoiminen työsuojeluvaltuutettu

Miira Reitama
JHL Pääluottamusmies

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä