Turvallisuuskoulutuksia järjestetty Esperillä ennätyksellisen paljon

27.09.2022
Etusivu > Ajankohtaista > Turvallisuuskoulutuksia järjestetty Esperillä ennätyksellisen paljon

Strategiamme mukaisesti emme tingi turvallisuudesta: olemme investoineet laajaan turvallisuuskoulutukseen, jotta voimme ympäri Suomen edistää työntekijöidemme turvallisuustietoisuutta ja osaamista sekä vähentää tapaturmia.

Koulutuksia on järjestetty keskitetyn mallin mukaisesti  

“Koulutusten avulla jokainen työntekijämme ymmärtää oman roolinsa turvallisuuden ylläpitämisessä sekä osaa toimia tarvittaessa yllättävissä toimenpiteitä vaativissa tilanteissa. Kun oman yksikön turvallisuustilannetta pohtii yhdessä oman tiimin kanssa, parannamme myös yhteisön turvallisuuskulttuuria ja sen kautta varmistamme turvalliset työskentelyolosuhteet työntekijöillemme ja turvallisen kodin asukkaillemme“, sanoo työturvallisuuspäällikkö Jonna Ratilainen. 

Olemme järjestäneet turvallisuuskoulutuksia keskitetyn mallin mukaisesti ennätyksellisen paljon – niin koulutusmäärin että euromääräisesti mitattuna.  

Palaute koulutuksista on ollut erinomaista 

Tänä vuonna olemme toteuttaneet hätäensiapukoulutuksia, EA1 -tason ensiapukoulutuksia sekä paloturvallisuuskoulutuksia, mutta myös uhka- ja vaaratilannekoulutuksia. Koulutuksista saatu palaute on ollut erinomaisen hyvää, etenkin paloturvallisuus- ja ensiapukoulutuksissa. 

Esperi Koti Ahomansikasssa työskentelevä lähihoitaja Jenni kertoo, että koulutuksesta oli paljon höytyä. “Opetus oli erinomaista, ja koulutus oli riittävän pitkä, jotta asiaa oli aikaa käydä läpi perusteellisesti.“ 

“EA-koulutus käydään kyllä läpi osana sairaanhoitajaopintojakin, mutta asiat kehittyvät, ja siksi tämmöinen koulutus on tarpeellinen myös niille, jotka ovat sen jo aikaisemmin läpikäyneet. On hienoa, että koulutuksesta saa myös todistuksen“, sanoo Saga Palvelutalo Helapuistossa työskentelevä sairaanhoitaja Anna 

Työhyvinvointia edistetään myös huumorilla 

Ensiavun- ja terveystiedon kouluttaja Anne Viikeri kehuu esperiläisten ja sagalaisten asennetta koulutuksissa.  

“Elvytysharjoitusta edeltävällä tauolla joku oli käynyt ”myssyttämässä” elvytysnuken, mikä ilahdutti kurssin osallistujia suunnattomasti. Tästä virisikin spontaania keskustelua siitä, kuinka pienellä eleellä voi joskus hauskuuttaa työtovereita ja edistää siten jaksamista ja hyvinvointia työyhteisössä“, hän toteaa.  

“Teillä henkilöstö selvästi voi hyvin ja on ylpeä työnantajastaan, minkä vaikutelman sain kaikilla kolmella ensiapukurssilla, jotka sain järjestää esperiläisille ja sagalaisille. Näin sivusta seuranneena aistin hyvän työilmapiirinne ja koin itseni tervetulleeksi.€¯Nyt kun alalla on huutava työvoimapula, koen teidän onnistuneet siinä missä muut kipuilevat eli panostatte työhyvinvointiin“, Anne sanoo.  

nukke

Mediadesk
010 408 7000
media@esperi.fi

Esperi Care Oy
Mannerheimintie 164
PL 11
00301 Helsinki
www.esperi.fi

Jaa artikkeli somessa
Jaa artikkeli somessa

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä