Esperi Hoitokoti Männistö, Haapajärvi

Männistönkatu 8, 85800 Haapajärvi
Katso kartalla

Yhteystiedot

Etusivu > Vammaispalvelut > Haapajärvi > Esperi Hoitokoti Männistö, Haapajärvi
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Koti Männistö tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista (autettua asumista) kehitysvammaisille aikuisille Haapajärvellä. Männistö on turvallinen ja lämminhenkinen koti, johon omaiset ja ystävät ovat aina tervetulleita. Kodissa on 17 tehostetun palveluasumisen asukaspaikkaa.

Mielekäs arki

Esperi Koti Männistön asukkaat saavat apua, tukea ja ohjausta yksilöllisen tarpeensa sekä toimintakykynsä mukaan. Asukkaat osallistuvat kodin päivittäisiin toimiin ja arjen askareisiin monipuolisesti. Heitä kannustetaan itsenäisyyteen ja tuetaan osallistumaan omaa elämää koskevaan päätöksentekoon.  Asukaskokouksissa asukkaat ideoivat viikko-ohjelmaa ja suunnittelevat tulevia menoja yhdessä ohjaajien kanssa.

Toiminnan lähtökohtana on aktiivinen arki, joka on täynnä harrastustoimintaa. Yhdessä käydään keilaamassa sekä konserteissa ja omat harrastukset ja mielenkiinnon kohteet kuuluvat myös ohjelmaan. Arkipäivisin asukkaat osallistuvat päivä-, työ- tai avotyötoimintaan.

Turvallinen koti

Asukkailla on käytössään  oma tilava huone, wc-/kylpyhuone sekä viihtyisät ja värikkäästi sisustetut yhteistilat. Turvallisella piha-alueella ulkoillaan ja pelaillaan ympäri vuoden. Männistö sijaitsee rauhallisessa maaseutuympäristössä. Naapurusto koostuu rivitaloista ja omakotitaloista.  Läheinen kaunis luonto tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen liikkumiseen.

Männistön naapurissa sijaitsee terveyskeskuksen sairaala ja vajaan parin kilometrin päässä ovat ruokakaupat, Halpahalli, uimahalli ja jäähalli. Keilahallille on matkaa kilometri ja rautatieasema on noin 2km päässä.

Yksikönjohtaja

Yksikönpäällikkö

Tuula Nikula
(yhteydenotot ark. 9-15)
050 524 1934
tuula.nikula@esperi.fi

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä