Vie vanhus ulos – muistuttaa ikääntyneen oikeudesta turvalliseen ulkoiluun

09.10.2018
Etusivu > Ajankohtaista > Vie vanhus ulos – muistuttaa ikääntyneen oikeudesta turvalliseen ulkoiluun

Käynnissä on jälleen vuotuinen Ikäinstituutin kampanja 'Vie vanhus ulos'. Kuukauden mittaisella kampanjalla edistetään niiden ikäihmisten ulkoilua, jotka tarvitsevat apua ulkoillakseen turvallisesti. Kampanja huipentuu valtakunnalliseen iäkkäiden ulkoilupäivään 11.10.

Esperin kodeissa ulkoilu on osa elämää, jota korostamme osallistumalla Vie vanhus ulos -kampanjaan ja tekemällä ikäihmisten turvallista ulkoilua näkyväksi. Kampanjan myötä olemme hakeneet ja saaneet hoivakoteihimme uusia yhteistyökumppaneita ja järjestäneet eri-ikäisten yhteisiä kohtaamisia ulkona. Ehkäpä pysyviä uusia ystävyyksiäkin on syntynyt arvokkaiden asukkaiden ja vapaaehtoisten välillä. 

Ikäinstituutin kampanjassa on tänä vuonna mukana 126 palvelutaloa sekä monia järjestöjä ja organisaatioita. Esperin hoivakodeissa on kampanjaan liittyen tähän mennessä ulkoiltu ikääntyneiden asukkaiden kanssa jo yhteensä 4095 kertaa! 

Lisätietoja osallistumisesta Vie vanhus ulos -kampanjaan saat lähimmästä Esperin hoivakodista tai Ikäinstituutin kampanjasivuilta.

Tällä viikolla juhlitaan myös Vanhustyön keskusliiton käynnistämää Vanhustenviikkoa teemalla ’Iloa toimeliaisuudesta’. Teemaa juhlistetaan koko vuoden ja keskusliitto kannustaa yhteisöjä ja organisaatioita järjestämään toimintaa ikääntyneille ihmisille erityisesti Vanhustenviikolla. 

 

 

 

Jaa artikkeli somessa
Jaa artikkeli somessa

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä