Yli 20 vuotta saman katon alla: ”Minulla on maailman paras tiimi sekä tiimivastaava”

27.06.2024
Etusivu > Ajankohtaista > Yli 20 vuotta saman katon alla: ”Minulla on maailman paras tiimi sekä tiimivastaava”

Toimiva tiimi ja palkitsevat asiakaskokemukset pitävät yksikönpäällikkö Merja Suvannon edelleen motivoituneena työssään Esperi Koti Niittykarissa.

Esperi Koti Niittykarin yksikönpäällikkö Merja Suvannolla on pitkä työkokemus eri tehtävistä Niittykarissa sekä sitä edeltäneessä Ystäväntien Palvelukodissa.

”Aloitin vuonna 2003 Ystäväntie Palvelukodilla ohjaajana, johon hain lehdessä olevan työilmoituksen vuoksi. Olin tuohon aikaan vielä opiskelemassa ammattikorkeakoulussa sosionomiksi. Vuonna 2008 Esperi osti kyseisen yksikön ja vuonna 2009 henkilöstömuutoksien johdosta tittelini muuttui yksikönpäälliköksi. Siitä asti olen toiminut nykyisissä tehtävissäni”, muistelee Merja.

Työstä yksikönpäällikkönä Merja pitää työn vaihtelevuuden sekä maailman parhaan tiiminsä vuoksi. Hän on myös päässyt näkemään Esperin kehityskaarta lähietäisyydeltä.

”Tykkään toimia yksikönpäällikkönä, koska pidän työstäni ja minulla on maailman paras tiimi sekä tiimivastaava, joiden kanssa on helppo tehdä töitä. Pidän itse työstä, koska se on vaihtelevaa, eikä tässä työssä ole kahta samanlaista päivää. Myöskään yllättäviltä tilanteilta ei voi välttyä. Olen ollut näkemässä Esperin kehityskaarta, jonka aikana olemme menneet paljon eteenpäin ja kasvettu”, Merja kertoo.

”Esperillä panostamme laatuun, mikä on erityisen hienoa ja voin sanoa olevani ylpeä ollessani Esperillä töissä. Laadukkaasta hoivasta kiitän Niittykarin tiimiämme”, hän lisää.

Tiimihengen ylläpito on tärkeää

Esihenkilönä Merja pyrkii olemaan rento ja helposti lähestyttävä. Myös toisten kuunteleminen on tärkeä osa tiimityötä.

”Meillä on yhdessä tekevä tiimi ja porukka on hitsautunut yhteen. Työmotivaatio tiimissämme on korkea ja henkilöstö on pysynyt pitkään samana. Teemme tiimin kanssa tiivistä yhteistyötä ja heitä kuunnellaan. Tiimivastaava Anna Nettamon kanssa meidän yhteistyömme on täysin mutkatonta”, Merja kehuu.

Tiimihengen kehittäminen ja ylläpito ovat tärkeitä asioita työpaikan viihtyvyyden kannalta. Monipuoliset työhyvinvointia kehittävät aktiviteetit ovat tuttu konsepti Niittykarissa.

”Tiimimme pääsee vaikuttamaan itse työhön, mikä pitää tiimihenkeä yllä. Meillä on myös monipuolista työhyvinvointia edistävää toimintaa ja yhdessä tekemistä. Olemme esimerkiksi viettäneet pari kertaa kehittämispäiviä Kiimingin Koitelin residenssissä, käyneet Rokualla vaeltamassa sekä käyneet tutustumassa paikalliseen kuntosaliin. Henkilöstön kuunteleminen ja heille läsnä oleminen ovat tärkeitä tekijöitä niin tiimihengen ylläpitämisessä kuin sen parantamisessakin”, Merja kertoo.

Asukkaat ja tiimi pitävät motivaation yllä

Toimiva tiimi ja palkitsevat asiakaskokemukset pitävät Suvannon edelleen motivoituneena työssään.

”Hyvä tiimi on tärkein asia, joka motivoi työssä. Tylsiä päiviä ei ole ja erityisesti kehitysvamma-asiakkaiden rehellisyys, suorasanaisuus ja palaute auttavat minua kehittymään työssäni. Kehitysvamma-asiakkaiden kanssa huomaan oman vaikutukseni heihin ja näen työni kädenjäljen. Tällä hetkellä tuntuu, että haluan olla tässä työssä eläkeikään asti”, Merja kiteyttää.

Jaa artikkeli somessa
Jaa artikkeli somessa

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä