Esperi Hoivakoti Pukkimäki, Äänekoski

Kuhnamontie 16, Äänekoski
Katso kartalla

Yhteystiedot

Etusivu > Ikäihmisten palvelut > Äänekoski > Esperi Hoivakoti Pukkimäki, Äänekoski
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Hoivakoti Pukkimäki tarjoaa kodin 15 ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevalle ikäihmiselle Äänekoskella. Pitkäaikaisen palveluasumisen asumisen ohella tarjoamme lyhytaikaishoivaa, joka on hyvä ratkaisu esimerkiksi omaishoitajan loman tai sairaalasta kotiutuvalle kuntoutumisen ajaksi.

Turvallinen arki

Pukkimäessä toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Asukkaille luodaan mielekäs ja toiminnallinen arki, johon kuuluu yhdessäoloa ja monipuolista viriketoimintaa. Tavoitteena on ylläpitää ja säilyttää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään. Mukava yhdessäolo ja monipuolinen viriketoiminta luovat asukkaiden toiveiden mukaisen arjen.

Viihtyisä koti

Jokaisen asukkaan käytössä on oma tilava huone, invamitoitettu wc-/kylpyhuone, sekä yhteiskäytössä olevat viihtyisät ruokailu- ja oleskelutilat. Hoivakodissa  on tunnelmallinen sisustustakka sekä piano. Tilat on suunniteltu asiakasryhmän tarpeiden näkökulmasta, turvallisuus, kodinomaisuus ja omatoimisuuden tukeminen huomioiden. Kauniilla piha-alueella ja terassilla nautitaan kesäpäivistä ja kahvihetkistä. Hoivakoti sijaitsee Pukkimäen alueella, terveyskeskuksen ja muiden palveluiden  läheisyydessä. Läheltä löytyy myös Kuhnamonrannan ulkoilureitit ja senioripuisto.

Yksikönjohtaja

Yksikönjohtaja

Minna Hämäläinen
(yhteydenotot ark. 9-15)
050 591 6114
minna.hamalainen@esperi.fi

Tiimivastaava

050 336 0973

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä