Esperi Hoivakoti Mikonpolku, Aura

Mikonpolku 1, 21380 Aura
Katso kartalla

Yhteystiedot

Vapaita asukaspaikkoja!

Meillä on vielä vapaita paikkoja. Soita ja kysy lisää palveluistamme! Katso yhteystiedot täältä.

Etusivu > Ikäihmisten palvelut > Aura > Esperi Hoivakoti Mikonpolku, Aura
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Hoivakoti Mikonpolku tarjoaa asumispalveluita ikäihmisille. Hoivakodissa on kolme ryhmäkotia: Pihlajakoti, Koivukoti ja Haapakoti. Ryhmäkodeissa on yhteensä 20 asukaspaikkaa. Vakituisen, tehostetun palveluasumisen lisäksi palveluihin kuuluu lyhytaikainen asuminen, joka on hyvä ratkaisu esimerkiksi omaisen loman tai remontin ajaksi. Hoivakoti sijaitsee Auran keskustan läheisyydessä, kattavien palveluiden äärellä.

Lämminhenkinen arki

Hoivakodissa työskentelee ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut ammattihenkilöstö. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Asukkaita kannustetaan osallistumaan hoivakodin arjen askareisiin, yhdessäoloon ja harrastustoimintaan. Tavoitteena on ylläpitää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään.  Yhteistyö asukkaiden omaisten kanssa on tärkeä osa arkea. Läheiset ovat aina tervetulleita kylään!

Hoivakodissa on oma kerhohuone, jota hyödynnetään virike- ja harrastustoiminnassa. Hoivakodissa vietetään paljon yhteisiä tilaisuuksia, joita ovat mm.  yhteiskahvitukset, SPR:n ulkoiluttajien ja laulajien vierailut, hartaushetket,  talon oma kerho ja päiväkodin lasten iloiset vierailut.  

Turvallinen koti

Jokaisen asukkaan käytössä on oma  huone, esteetön wc-/kylpyhuone sekä yhteiset viihtyisät ruokailu- ja oleskelutilat. Tilat on suunniteltu ikäihmisten tarpeiden näkökulmasta, turvallisuutta ja kodinomaisuutta silmälläpitäen. Asukkailla on mahdollisuus turvalliseen ulkoiluun myös kauniilla aidatulla  takapihalla. Lisäksi kodissa on esteetön sauna, jossa  asukkaat voivat halutessaan rentoutua  viikoittain.  

Yksikönpäällikkö

Kaisa Salin
(yhteydenotot ark. 9-15)
0400 139 505
kaisa.salin@esperi.fi

Tiimivastaava

Anni Järvinen
0400 306 505
anni.jarvinen@esperi.fi

Hoitajat

Pihlajakoti 046 921 5278
Koivukoti 050 401 7239
Haapakoti 050 441 0082

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä