Esperi Hoivakoti Lintumäki, Hämeenlinna

Teerentie 3a, 13600 Hämeenlinna
Katso kartalla

Yhteystiedot

Vapaita asukaspaikkoja!

Meillä on vielä vapaita paikkoja. Soita ja kysy lisää palveluistamme! Katso yhteystiedot täältä.

Etusivu > Ikäihmisten palvelut > Hämeenlinna > Esperi Hoivakoti Lintumäki, Hämeenlinna
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Hoivakoti Lintumäki tarjoaa ikäihmisille ympärivuorokautista palveluasumista viihtyisässä ympäristössä Hämeenlinnassa. Lintumäessä on 34 asukaspaikkaa. Hoivakoti on aloittanut toimintansa vuonna 2009. Lintumäessä työskentelee osaava henkilöstö, joka on erikoitunut muistisairaiden henkilöiden hoitamiseen. Asukkaaksi voi tulla palvelusetelillä, hyvinvointialueen ostopalveluasiakkaana tai itse maksaen.

Lämminhenkinen arki

Tiivis yhteistyö asukkaiden läheisten kanssa on tärkeää ja omaisteniltoja pidetään vähintään kaksi kertaa vuodessa. Jokaisella asukkaalla on omahoitaja, joka on myös omaisten yhteyshenkilö.  Omahoitajalla on ensisijainen hoivavastuu omasta asukkaastaan ja tämän hyvinvoinnista. Yleisenä hoitoajatuksena  on saada asukkaat tuntemaan olonsa kotoisaksi ja turvalliseksi. Hoitotyötä toteutetaan kuntouttavan ja osallistavan työotteen keinoin. Asukkaita tuetaan ja kannustetaan olemaan mukana arjen askareissa ja harrastustoiminnassa oman jaksamisen  rajoissa. Lintumäessä arjesta löytyy iloa ja elämänmyönteisyyttä.

Viihtyisä ympäristö

Kaikilla asukkailla on käytössään oma huone sekä oma kylpyhuone. Asukkaat voivat sisustaa huoneensa omilla huonekaluillaan ja tavaroillaan.  Asukkaiden käytössä on myös yhteinen, tilava ruokasali sekä muita oleskelutiloja. Viihtyisissä yhteistiloissa löytyy seuraa ja yhteisöllisyyttä. Hoivakodissa järjestetään päivittäin toimintaa ja ryhmätoiminnoille on oma huoneensa. Lintumäessä on myös oma sauna ja pesuhuone. Tiloissa on kiinnitetty huomiota turvallisuuteen ja kodinomaisuuteen.

Hoivakoti sijaitsee viihtyisässä ympäristössä Hämeenlinnan Lintumäen kaupunginosan rauhallisella omakotitaloalueella. Lintumäen tilat ovat esteettömät ja  aidatulla sisäpihalla on turvallista ulkoilla.   Sisäpihalle on helppoa kulkea ja kesäisin ulkona grillataan makkaraa ja kasvatetaan kukkia. Lähellä sijaitsevat Tiiriön alueen kaupat, joihin asukkailla on mahdollisuus lähteä ostoksille hoitajan tai läheisensä kanssa.

Pääset kätevästi tutustumaan Lintumäen tiloihin virtuaaliesittelyn muodossa.

Yksikönjohtaja

Yksikönjohtaja

Pirjo Raunio
(yhteydenotot ark. 9-15)
040 486 3870
pirjo.raunio@esperi.fi

Hoitajat

040 826 9225

Asiantuntija-sairaanhoitaja

Riina Aaltonen
044 720 2420
riina.aaltonen@esperi.fi

Tiimivastaava-lähihoitaja

Joonas Lartama
046 922 6316 (ark. 9-15)
joonas.lartama@esperi.fi

Tiimivastaava-sairaanhoitaja

050 349 7821 (ark. 9-15)

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä