Esperi Hoivakoti Tanhuakoti, Hämeenlinna

Loimalahdentie 47, 13500 Hämeenlinna
Katso kartalla

Yhteystiedot

Vapaita asukaspaikkoja!

Meillä on vielä vapaita paikkoja. Soita ja kysy lisää palveluistamme! Katso yhteystiedot täältä.

Etusivu > Ikäihmisten palvelut > Hämeenlinna > Esperi Hoivakoti Tanhuakoti, Hämeenlinna
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Hoivakoti Tanhuakoti Hämeenlinnassa tarjoaa ikääntyneille ympärivuorokautista palveluasumista viihtyisässä ja kodinomaisessa ympäristössä. Hoivakodissa on 22 asukaspaikkaa. Vakituisen asumisen ohella on mahdollisuus myös tilapäiseen asumiseen esimerkiksi omaishoitajan loman aikana. Tanhuakoti on ollut toiminnasta vuodesta 2008 lähtien, osaksi Esperi-konsernia yritys liittyi vuonna 2011.

Lämminhenkinen arki

Hoitoperiaatteena on tarjota asukkaille turvallista hoivaa ja monipuolista toimintaa, jokaisen asukkaan yksilölliset tarpeet huomioiden. Tanhuakodissa toimitaan kuntouttavan ja osallistavan hoitotyön periaatteella. Asukkaita kannustetaan mukaan arjen askareisiin ja viriketoimintaan. Käytössä on omahoitajamalli ja tiivis sekä avoin yhteistyö asukkaiden omaisten kanssa.

Kodissa vierailee usein muun muassa henkilökunnan koiria tuomassa seuraa ja piristystä arkeen. Myös ulkoilu on yksi tärkeä osa päivittäistä toimintaa. Toiminnassa otetaan huomioon yleiset juhlapyhät ja asukkaiden merkkipäivät. Arjen keskellä on mukava välillä viettää yhteisiä juhlahetkiä. Tanhuakodin ovet ovat aina avoinna omaisille ja vieraille, ja halutessaan voi vaikka yöpyä omaisensa kanssa!

Viihtyisä koti

Toimitilat on rakennettu vuonna 2008 ja laaja peruskorjaus valmistui vuonna 2016. Tilat ovat esteettömät ja valoisat. Kaikki tilat ovat yhdessä tasossa ja ne on suunniteltu juuri muistisairaita asukkaita ajatellen.

Asukkaat voivat sisustaa huoneensa oman näköisekseen omilla kalusteillaan ja tavaroillaan. Tanhuakodissa on avara aidattu takapiha. Kauniilla pihalla on iso katettu terassi ja kulkuväylät, joissa voi kulkea myös rollaattorilla ja pyörätuolilla. Hoivakoti sijaitsee luonnonkauniilla alueella ja pihalta pääsee suoraan luontopoluille.

Asukkaaksi ovat kaikki tervetulleita palvelusetelillä, hyvinvointialueen ostopalveluasiakkaana tai itse omakustanteisesti.

Yksikönjohtaja

Yksikönpäällikkö

Päivi Hurme
(yhteydenotot ark. 9-15)
050 597 5968
paivi.hurme@esperi.fi

Tiimivastaava-sairaanhoitaja

Sanna Autio
050 303 6205  (ark. 9-15)
sanna.autio@esperi.fi

vs. Tiimivastaava-lähihoitaja

Laura Virtanen
050 598 0996 (ark. 9-15)
laura.virtanen@esperi.fi

Hoitajat

050 303 8415

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä