Esperi Hoivakoti Vehkahovi, Hamina

Ruissalontie 4, 49410 Hamina
Katso kartalla

Yhteystiedot

Fysios on Esperin fysioterapiakumppani

Fysios tarjoaa asukkaillemme maksuttoman toimintakykykartoituksen sekä kuntoutuspalvelut sopimushinnan mukaan. Tutustu linkistä ja kysy lisää Fysiokselta!

Lue lisää
Etusivu > Ikäihmisten palvelut > Hamina > Esperi Hoivakoti Vehkahovi, Hamina

Fysios on Esperin fysioterapiakumppani

Fysios tarjoaa asukkaillemme maksuttoman toimintakykykartoituksen sekä kuntoutuspalvelut sopimushinnan mukaan. Tutustu linkistä ja kysy lisää Fysiokselta!

Lue lisää
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Hoivakoti Vehkahovi avautui Haminaan huhtikuussa 2015. Hoivakoti Vehkahovi tarjoaa asumispalveluita ikäihmisille. Hoivakoti Vehkahovissa on kaksi 15-paikkaista ryhmäkotia, jotka tarjoavat ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille. Lisäksi Vehkahovi tarjoaa yhteisöllistä asumista erillisessä 15-paikkaisessa yksikössä. Yhteisöllinen asuminen (ent. palveluasuminen) on tarkoitettu vähän arkiaskareissa tukea tarvitseville ikäihmisille.

Lämminhenkinen arki

Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Asukkaille luodaan mielekäs arki ja heitä kannustetaan osallistumaan hoivakodin arjen askareisiin, yhdessäoloon ja harrastustoimintaan. Mukava yhdessäolo ja monipuolinen viriketoiminta luovat asukkaiden toiveiden mukaisen arjen.

Viihtyisä koti

Hoivakoti sijaitsee kauniissa ympäristössä, meren läheisyydessä, Haminan Poitsilan kaupunginosassa. Vehkahovissa jokaisen asukkaan käytössä on oma tilava huone, esteetön wc-/kylpyhuone sekä yhteiskäytössä olevat ruokailu- ja oleskelutilat. Yhteistilojen sisustus- ja kalusteratkaisuissa lähtökohtana on kodinomaisuus ja turvallisuus. Omat huoneet pesutiloineen takaavat yksityisyyden ja rauhallisen levon, yhteistilat seuraa sekä yhteisöllisyyttä. Asukkaiden käytössä on myös turvallinen piha-alue, jossa nautitaan yhteisistä hetkistä ja ulkoilusta. Hoivakoti Vehkahovin välittömästä läheisyydestä löytyvät peruspalvelut sekä hyvät liikuntamahdollisuudet.

Yhteisöllisen asumisen palvelupakettiin kuuluvat henkilökunnan läsnäolo arkipäivisin, päivittäinen lounas, turvapuhelinpalvelu 24/7 sekä mahdollisuus osallistua yhteiseen viriketoimintaan.

Asukkaaksi ovat tervetulleita kaikki palvelusetelillä, hyvinvointialueen ostopalveluasiakkaana tai omakustanteisesti.

Yksikönjohtaja

Yksikönjohtaja

Niina Korhonen
(yhteydenotot ark. 9-15)
050 911 1243
niina.korhonen@esperi.fi

Tiimivastaava-sairaanhoitaja

Anna-Mari Mäenpää
050 512 7354
anna-mari.maenpaa@esperi.fi

Hoitajat

Metsäpirtti 050 401 4166
Sammalmetsä 050 526 8554
Kuusikoto 050 525 7364

Geronomi

Helena Yli
050 592 7989 (ark. 8-16)
helena.yli@esperi.fi

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä