Esperi Hoivakoti Pehtori, Jyväskylä

Pehtorintie 5, 40740 Jyväskylä
Katso kartalla

Yhteystiedot

Etusivu > Ikäihmisten palvelut > Jyväskylä > Esperi Hoivakoti Pehtori, Jyväskylä
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Hoivakoti Pehtori tarjoaa ympärivuorokautista (ent. tehostettua) asumispalvelua ikääntyneille ja muistisairaille. Osaksi Esperiä hoivakoti liittyi tammikuussa 2024.

Pehtorin palveluihin kuuluu myös lyhytaikainen asumispalvelu, joka on hyvä ratkaisu esimerkiksi omaishoitajan loman ajaksi. Lyhytaikainen hoitojakso kestää yleensä 3-7 vuorokautta kuukaudessa, ja asiakkaaksi voi hakeutua Keski-Suomen hyvinvointialueen kautta. Pehtorilla on käytössään yksi huone lyhytaikaiseen asumispalveluun, eli kyseinen huone ei ole tarkoitettu vakituiseen tai pitkäaikaiseen käyttöön saman henkilön toimesta.

Mielekäs arki

Hoivakodissa työskentelee ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut ammattihenkilöstö. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Asukkaita kannustetaan osallistumaan hoivakodin arjen askareisiin, yhdessäoloon ja harrastustoimintaan. Mielenkiintoiset vierailijat, musiikkiesitykset, tuolijumppahetket ja yhteiset juhlat tuovat iloa asukkaiden arkeen. Tavoitteena on ylläpitää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään. 

Turvallinen koti

Hoivakoti Pehtori on valmistunut vuonna 2015. Se sijaitsee Kortepohjan Senja-seniorikorttelissa viihtyisien Laajavuoren ulkoilualueiden ja männikkömetsien läheisyydessä. Pehtorissa on 46 asuntoa (25-52 m²) viidessä kerroksessa. Jokaisessa kerroksessa on kodikas ruokailu- ja oleskelutila sekä parveke. Hoitotyötä kehitetään yhteisöllisen toimintatavan menetelmällä, jossa asukas on aktiivinen toimija.

Senja-seniorikorttelin esteettömältä piha-alueelta löytyy monipuolisia ikääntyneille suunnattuja ulkoliikuntalaitteita. Seniorikorttelissa yhdistyy vanhan ajan kyläyhteisön ja nykyaikaisen kaupunkiasumisen parhaat puolet. Pehtori sijaitsee aivan seniorikorttelin sydämessä, joten korttelin asukkaiden toteuttamat yhteiset pihajuhlat näkyvät ja kuuluvat oman kodin ikkunasta, parvekkeelta ja niihin on myös itse mahdollista osallistua.

Yksikönjohtaja

Marjo Hirvonen
(yhteydenotot ark. 9-15)
040 526 0127
marjo.hirvonen@esperi.fi

Palveluohjaaja

Heli Pauni 
040 831 2064

Hoitajat

2. krs. 040 152 5789
3. krs. 040 152 7031
4. krs. 040 482 3376
5. krs. 050 471 0141
6. krs. 040 588 0772

Sairaanhoitajat

040 152 7526
050 547 1197

Fysioterapeutti

050 512 7990

Kuulumisia ei löytynyt.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä