Esperi Hoivakoti Kumpu, Kaarina

Muuraismäentie 18, 21500 Kaarina
Katso kartalla

Yhteystiedot

Etusivu > Ikäihmisten palvelut > Kaarina > Esperi Hoivakoti Kumpu, Kaarina
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Hoivakoti Kumpu tarjoaa asumispalveluita yhteensä 50 ikääntyneelle ja muistisairaalle Kaarinan Piikkiössä. Osaksi Esperi-konsernia hoivakoti liittyi joulukuussa 2023.

Turvallinen arki

Hoivakodissa työskentelee ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut ammattihenkilöstö. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Suosituimmat aktiviteetit asukkaiden keskuudessa ovat mm. bingo, kuntosali, muistelupiiri, leivonta ja kauneudenhoito. Hoivakodissa käy myös ulkopuolisia vierailijoita kuten eläkkeensaajat, halikoira sekä laulajia ja musisoijia. 

Hoivakodilla käy fysioterapeutti kaksi kertaa viikossa. Jalkahoitaja ja kampaaja käyvät myös säännöllisin väliajoin. Kirjastopalvelut ovat käytössämme ja saamme asukkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti heille mieluista luettavaa, katsottavaa ja kuunneltavaa kirjastokokoelman muodossa.

Sään ja asukkaan kuntoisuuden salliessa vietetään aikaa ulkona. Kesäaikaan voidaan halutessa myös ruokailla terassialueella. Järjestämissämme kausijuhlissa on tarkoituksena viettää yhteistä aikaa omaisten, asukkaiden ja henkilökunnan kesken vaihtaen kuulumisia ja nauttien pikkupurtavasta.

Viihtyisä ympäristö

Hoivakoti Kumpu sijaitsee Kaarinan Piikkiössä luonnon keskellä Toivonlinnantien varrella. Päätalo ja erillinen Peippola-rakennus muodostavat yhdessä Hoivakoti Kummun. Päätalossa on 28 asukashuonetta, yhteiset oleskelutilat, sauna, pienimuotoinen kuntosali, omaisten huone sekä keittiö, missä kaikki ateriat valmistetaan. Muistisairaille tarkoitetussa Peippola-talossa on 15 asukashuonetta, yhteiset oleskelutilat, kaksi jakelukeittiötä ja sauna.

Asukashuoneet ovat 19-29 m2 kokoisia saniteettitiloineen. Huoneissa on valmiina sähkötoimiset sängyt, yöpöydät ja valaisimet. Muun sisustuksen asukas voi halutessaan itse päättää saadakseen omannäköisen ja viihtyisän kodin.

Luonto on jatkuvasti läsnä, ja ympärillä olevan ulkoilualueen reitistöllä on mahdollisuus kulkea kävellen, pyörätuolilla tai sähköbussilla. Sähköbussi liikennöi omalla lähes 2,5 hehtaarin alueella kesäaikaan sovitusti, ja tarjoaa asukkaille uudenlaisen elämyksen ulkoiluun.

Yksikönpäällikkö

Niina Huotari
(yhteydenotot ark. 9-15)
046 922 0658
niina.huotari@esperi.fi

Keittiö

02 477 2824

Päätalo

Hoitajat 050 473 4242
Tiimivastaava 050 313 1717

Peippola

Hoitajat 050 473 4929
Tiimivastaava 050 314 5259

 

Kuulumisia ei löytynyt.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä