Esperi Hoivakoti Menninkäinen, Kajaani

Menninkäisentie 9, 87700 Kajaani
Katso kartalla

Yhteystiedot

Fysios on Esperin fysioterapiakumppani

Fysios tarjoaa asukkaillemme maksuttoman toimintakykykartoituksen sekä kuntoutuspalvelut sopimushinnan mukaan. Tutustu linkistä ja kysy lisää Fysiokselta!

Lue lisää
Etusivu > Ikäihmisten palvelut > Kajaani > Esperi Hoivakoti Menninkäinen, Kajaani

Fysios on Esperin fysioterapiakumppani

Fysios tarjoaa asukkaillemme maksuttoman toimintakykykartoituksen sekä kuntoutuspalvelut sopimushinnan mukaan. Tutustu linkistä ja kysy lisää Fysiokselta!

Lue lisää
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Hoivakoti Menninkäinen tarjoaa ympärivuorokautista, tehostettua palveluasumista ikäihmisille, muistisairaille ja henkilöille, joiden toimintakyky on muutoin alentunut. Menninkäisessä on yhteensä 41 asukaspaikkaa. Vakituisen asumisen ohella hoivakodissa voi asua lyhytaikaisesti esimerkiksi sairaalasta kuntoutumisen tai omaishoitajan loman ajaksi. Osaksi Esperiä Hoivakoti Menninkäinen liittyi tammikuussa 2019.

Turvallinen arki

Hoivakodissa työskentelee ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut ammattihenkilöstö. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Asukkaita kannustetaan osallistumaan hoivakodin arjen askareisiin, yhdessäoloon ja harrastustoimintaan. Tavoitteena on ylläpitää asukkaan olemassa olevat voimavarat. Yhteistyö asukkaiden omaisten kanssa on tärkeä osa arkea ja läheiset ovat aina lämpimästi tervetulleita kylään.

Viihtyisä ympäristö

Tilat on suunniteltu ikäihmisten tarpeiden näkökulmasta, turvallisuutta ja kodinomaisuutta silmälläpitäen. Jokaisen asukkaan käytössä on oma huone sekä esteetön wc-/kylpyhuone.  Yhteistilojen lisäksi asukkaiden käytössä on turvallinen ja tilava sauna sekä viihtyisä piha-alue, jossa nautitaan yhteisistä hetkistä ja ulkoilusta.

Hoivakoti Menninkäinen sijaitsee rauhallisella asuinalueella Kajaanin Lohtajalla. Kodin läheisyydessä  sijaitsevat hyvät ulkoilureitit sekä lähikauppa. Alle 2km päästä löytyy kaunis  Vimpelinlammen laavu ja Kajaanin keskusta on alle 10 minuutin ajomatkan päässä Menninkäisestä. Kajaanissa yhdistyvät monipuoliset vapaa-ajan mahdollisuudet ja toimiva arki. Kattavien palveluiden kaupunki keskellä suuria vesistöjä ja puhdasta luontoa tarjoaa hyvät edellytykset elämänmakuiseen elämään.

Tule tutustumaan!

Kiinnostuitko? Varaa aika yksityisesittelyyn soittamalla:  044 235 6030  tai laittamalla sähköpostia: ulla.maatta@esperi.fi ja tule tutustumaan Menninkäisen arkeen. Tervetuloa!

Yksikönjohtaja

Yksikönpäällikkö

Ulla Määttä
(yhteydenotot ark. 9-15)
044 235 6030
ulla.maatta@esperi.fi

Hoitajat

044 065 7000

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä