Esperi Hoivakoti Pikonlinna, Kangasala

Pikonlinnantie 240, 36280 Riku
Katso kartalla

Yhteystiedot

Etusivu > Ikäihmisten palvelut > Kangasala > Esperi Hoivakoti Pikonlinna, Kangasala
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Hoivakoti Pikonlinna tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista ensisijaisesti ikäihmisille sekä turvallisen, lämminhenkisen ja kodinomaisen hoitopaikan silloin, kun asuminen ei enää onnistu omassa kodissa tai palveluasunnossa. Tilanteen mukaan Hoivakodissa on myös mahdollisuus intervallihoitojaksoihin ja ryhmäkotimuotoiseen palveluasumiseen. Hoivakoti Pikonlinnassa on kolme ryhmäkotia. Hoivakoti aloitti toimintansa entiseen Pikonlinnan sairaalaan remontoiduissa avarissa tiloissa elokuussa 2009. Osaksi Esperi-konsernia yritys liittyi vuonna 2012.

Lämminhenkinen arki

Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Asukkaita kannustetaan ja tuetaan osallistumaan hoivakodin arjen askareisiin, yhdessäoloon ja harrastustoimintaan. Mukava yhdessäolo ja monipuolinen viriketoiminta luovat asukkaiden toiveiden mukaisen arjen. Kodissa työskentelee virikeohjaaja, joka järjestää asukkaille ohjelmaa arkisin, esimerkiksi käsitöitä, muistelua, lehden lukua, tietokilpailuja, bingoa, päivätansseja ja  grillijuhlia. Tavoitteena on ylläpitää ja säilyttää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään.

Viihtyisä koti

Pikonlinnan ympäristö on kauniissa puistomaisemissa järven vierellä, vehreän luonnon ympäröimänä. Jokaisella asukkaalla on oma tilava huone, jonka voi sisustaa mieleisekseen omilla tavaroilla. Lisäksi asukkaiden käytössä on kauniisti sisutetut yhteistilat, sauna ja idyllinen piha-alue. Hoivakodissa asuminen on kodinomaista ja viihtyisää.

Pikonlinnan alueelle tulee bussit suoraan pihaan asti Kangasalalta ja Tampereelta.

Moniammatillinen henkilökunta

Hoivakoti Pikonlinnassa asukkaista huolehtii koulutettu, moniammatillinen työryhmä, johon kuuluu sairaanhoitajia, monipuoliseen virikeohjaukseen perehtyneitä lähihoitajia, fysioterapeutti ja geriatrian erikoislääkäri. Henkilökunnan osaaminen mahdollistaa vaikeatakin muistihäiriötä sairastavan ja runsaasti apua tarvitsevan henkilön hoitamisen tarvittaessa loppuun asti omassa tutussa hoitopaikassaan.

Asukkaaksi voi tulla palvelusetelillä, hyvinvointialueen ostopalveluasiakkaana tai itse maksaen.

Yksikönjohtaja

Yksikönjohtaja

Mari Kotkaslahti
(yhteydenotot ark. 9-15)
045 202 0338
mari.kotkaslahti@esperi.fi

Ryhmäkoti Tammilinna
3. krs.

Hoitajat 050 430 5685
Tiimivastaava 050 413 4279

Ryhmäkoti Käpylinna
4. krs.

Hoitajat 045 111 5570
Tiimivastaava 045 111 5073

Kuulumisia ei löytynyt.

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä