Esperi Hoivakoti Frosterus, Kärsämäki

Frosteruksenkatu 8, 86710 Kärsämäki
Katso kartalla

Yhteystiedot

Vapaita asukaspaikkoja!

Meillä on vielä vapaita paikkoja. Soita ja kysy lisää palveluistamme! Katso yhteystiedot täältä.

Etusivu > Ikäihmisten palvelut > Kärsämäki > Esperi Hoivakoti Frosterus, Kärsämäki
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Hoivakoti Frosterus tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille Kärsämäellä. Tehostettu palveluasuminen sopii ikääntyneille ja muistisairaille, joilla on heikentynyt toimintakysyä tai muistisairaus, minkä vuoksi tarvitsee tukea ympärivuorokauden. Vakituisen asumisen ohella palveluvalikoimaamme kuuluu myös lyhytaikainen asumispalvelu, joka on hyvä ratkaisu esimerkiksi sairaalasta kuntoutumisen tai omaishoitajan loman ajaksi. Tarjoamme myös yhteisöllistä asumista ikääntyneille. Yhteisöllinen asuminen on hyvä ratkaisu ikääntyneelle, joka ei tarvitse ympärivuorokautista huolenpitoa. Kodissamme on 34 asukaspaikkaa.

Lämminhenkinen arki

Hoivakodissa työskentelee ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut ammattihenkilöstö. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Asukkaita kannustetaan osallistumaan arjen askareisiin, yhdessäoloon ja harrastustoimintaan. Mielenkiintoiset vierailijat, tuolijumppahetket ja yhteiset juhlat tuovat iloa niin asukkaiden kuin hoitajienkin arkeen. Tavoitteena on ylläpitää olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään.  

Viihtyisä koti  

Jokaisen käytössä on oma tilava huone, esteetön wc-/kylpyhuone sekä viihtyisät ruokailu- ja oleskelutilat. Tilat on suunniteltu ikäihmisten tarpeiden näkökulmasta, esteettömyys ja turvallisuus huomioiden. Kauniilla piha-alueella nautitaan päivistä ja kahvihetkistä. Hoivakoti sijaitsee keskustassa kaikkien palveluiden välittömässä läheisyydessä.

Yksikönjohtaja

Yksikönjohtaja

Pirjo Jussila
(yhteydenotot ark. 9-15)
050 513 1068
pirjo.jussila@esperi.fi

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä