Esperi Hoivakoti Tuulikannel, Kauhajoki

Kytölenkki 2, 61850 Kauhajoki
Katso kartalla

Yhteystiedot

Fysios on Esperin fysioterapiakumppani

Fysios tarjoaa asukkaillemme maksuttoman toimintakykykartoituksen sekä kuntoutuspalvelut sopimushinnan mukaan. Tutustu linkistä ja kysy lisää Fysiokselta!

Lue lisää
Etusivu > Ikäihmisten palvelut > Kauhajoki > Esperi Hoivakoti Tuulikannel, Kauhajoki

Fysios on Esperin fysioterapiakumppani

Fysios tarjoaa asukkaillemme maksuttoman toimintakykykartoituksen sekä kuntoutuspalvelut sopimushinnan mukaan. Tutustu linkistä ja kysy lisää Fysiokselta!

Lue lisää
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Hoivakoti Tuulikannel tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista ikääntyneille Kauhajoella. Vakituisen asumispalvelun lisäksi palveluihin kuuluu lyhytaikainen asuminen esimerkiksi omaishoitajan vapaan ajalle tai sairaalasta kuntoutumisen ajaksi. Asuinpaikkoja on kaikkiaan 26 asukkaalle. Esteetön, yksikerroksinen uudisrakennus on suunniteltu palvelemaan erityisesti muistisairaita ikäihmisiä, mutta se soveltuu myös muille ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille.

Lämminhenkinen arki

Hoivakodissa eletään toiminnallista arkea ja arjen katkaisee niin pienet  kuin isotkin juhlahetket. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Asukkaille luodaan mielekäs arki ja heitä kannustetaan osallistumaan hoivakodin arjen askareisiin, yhdessäoloon ja harrastustoimintaan. Hoivakodissa asuu myös kissa, josta on mukavaa seuraa asukkaille. Asukkaan läheiset ja ystävät ovat  joka päivä  erityisen tervetulleita!

Turvallinen koti

Jokaisella asukkaalla on käytössään omat tilavat huoneet ja yhteistilat. Oman huoneen voi halutessaan sisustaa omilla huonekaluilla ja tärkeillä tavaroilla. Viihtyisyyteen on panostettu. Saunatilat ovat avarat ja turvalliset, ja saunapäivät ovatkin asukkaille mieluisia.  Hoivakodin omassa keittiössä valmistetaan päivittäiset herkulliset ateriat ja kokoonnutaan yhteisen pöydän ääreen ruokailemaan viidesti päivässä.

Tilat sijoittuvat kehän muotoon, jolloin liikkuminen sisätiloissa on muistisairaan henkilön kannalta helppoa, sujuvaa  ja turvallista. Ulkoilu on aina mahdollista kauniilla sisäpihalla tai aidatulla, laajalla terassilla. Hoivakoti Tuulikannel sijaitsee Kauhajoen keskustan tuntumassa rauhallisella alueella.

Asukkaaksi ovat kaikki tervetulleita palvelusetelillä, hyvinvointialueen ostopalveluasiakkaana tai omakustanteisesti.

Yksikönjohtaja

Yksikönpäällikkö

Arja Hirvimäki
(yhteydenotot ark. 9-15)
050 412 6404
arja.hirvimaki@esperi.fi

Tiimivastaava-sairaanhoitaja

Kirsi Vuorinen
046 920 7114
kirsi.vuorinen@esperi.fi

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä