Esperi Hoivakoti Kerava, Kerava

Metsolantie 1, 04200 Kerava
Katso kartalla

Yhteystiedot

Fysios on Esperin fysioterapiakumppani

Fysios tarjoaa asukkaillemme maksuttoman toimintakykykartoituksen sekä kuntoutuspalvelut sopimushinnan mukaan. Tutustu linkistä ja kysy lisää Fysiokselta!

Lue lisää
Etusivu > Ikäihmisten palvelut > Kerava > Esperi Hoivakoti Kerava, Kerava

Fysios on Esperin fysioterapiakumppani

Fysios tarjoaa asukkaillemme maksuttoman toimintakykykartoituksen sekä kuntoutuspalvelut sopimushinnan mukaan. Tutustu linkistä ja kysy lisää Fysiokselta!

Lue lisää
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Hoivakoti Kerava tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista ja huolenpitoa ikäihmisille sekä muistisairaille. Viihtyisän hoivakodin neljässä ryhmäkodissa on yhteensä 52 asukaspaikkaa. Ympärivuorokautisen palveluasumisen ohella palveluvalikoimaamme kuuluu lyhytaikaishoiva omaishoitajan loman aikana.

Turvallinen arki

Hoivakoti Keravassa virikkeellinen arki yhdistyy turvalliseen hoivaan. Asukkaat voivat ulkoilla isolla lasitetulla parvekkeella tai omalla aidatulla  piha-alueella. Keskiviikko on vuorostaan aina saunapäivä. Lisäksi vietämme juhlapyhiä omine teemoineen sekä juhlistamme yhdessä syntymäpäiviä. Hoivakodissa toimitaan kuntouttavalla ja osallistavalla työotteella. Tavoitteena on säilyttää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään.

Asukkaiden läheiset ovat tärkeä osa arkea ja omaisten kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä. Omaisteniltoja järjestetään vähintään kaksi kertaa vuodessa. Kaikilla asukkailla on nimetty omahoitaja, joka on tärkeä linkki hoivakodin ja asukkaiden läheisten välillä.

Viihtyisä ympäristö

Asukkaiden omat tilavat kylpyhuoneelliset asunnot mahdollistavat yksityisyyden ja rauhallisen levon. Viihtyisissä yhteistiloissa puolestaan voi nauttia yhteisöllisyydestä ja monipuolisesta viriketoiminnasta. Lisäksi asukkaiden käytössä on turvallinen sauna ja kaunis piha-alue. Hoivakoti  sijaitsee Keravan terveyskeskuksen läheisyydessä, kaikkien palveluiden äärellä.

Asukkaaksi voi tulla palvelusetelillä, hyvinvointialueen ostopalveluasiakkaana tai itse maksaen.

Yksikönjohtaja

Niina Mäkinen
(yhteydenotot ark. 9-15)
050 599 3567
niina.makinen@esperi.fi

Hoitajat

3. krs. 044 720 2412
4. krs.  044 720 2414

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä