Esperi Hoivakoti Laune, Lahti

Launeenkatu 76b, Lahti
Katso kartalla

Yhteystiedot

Vapaita asukaspaikkoja!

Meillä on vielä vapaita paikkoja. Soita ja kysy lisää palveluistamme! Katso yhteystiedot täältä.

Fysios on Esperin fysioterapiakumppani

Fysios tarjoaa asukkaillemme maksuttoman toimintakykykartoituksen sekä kuntoutuspalvelut sopimushinnan mukaan. Tutustu linkistä ja kysy lisää Fysiokselta!

Lue lisää
Etusivu > Ikäihmisten palvelut > Lahti > Esperi Hoivakoti Laune, Lahti

Fysios on Esperin fysioterapiakumppani

Fysios tarjoaa asukkaillemme maksuttoman toimintakykykartoituksen sekä kuntoutuspalvelut sopimushinnan mukaan. Tutustu linkistä ja kysy lisää Fysiokselta!

Lue lisää
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Hoivakoti Laune tarjoaa kodin 54:lle ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevalle ikäihmiselle. Launeessa on vakituisen asumisen lisäksi mahdollisuus lyhytaikaiseen asumispalveluun esimerkiksi omaishoitajan loman tai sairaalasta kuntoutumisen ajaksi.

Lämminhenkinen arki

Launeessa eletään aktiivista ja kuntouttavaa arkea ja juhlaa yhdessä asukkaiden kanssa. Henkilökunta tekee tiiviistä yhteistyötä asukkaiden ja heidän läheistensä kanssa. Launeessa tarjotaan virikehetkiä ja aktiivista arkea, fysioterapeutti auttaa kuntoutumisen suunnittelussa. Elämänilo säilyy ja arki tuntuu mielekkäältä, kun askareita kehitetään ja tehdään yhdessä kunkin omien voimavarojen ja toimintakyvyn mukaan. Yksilöllinen hoiva ja asiakkaiden yksilöllisyyden kunnioitus luovat yhteisen elämänmakuisen  kodin, jossa kaikilla on hyvä ja turvallinen olla.

Viihtyisä ympäristö

Asukashuoneet ovat yhden hengen tilavia huoneita, joissa jokaisessa on wc/kylpyhuone. Huoneet ovat kooltaan 22,5 m2. Asukkaat saavat sisustaa huoneensa omilla tutuilla huonekaluillaan ja tavaroillaan. Yhteisestä oleskelutilasta pääsee vapaasti ulkoilemaan turvalliselle ja viihtyisälle pihamaalle. Talon toisessa kerroksessa on iso ja valoisa parveke, josta näkee naapurin päiväkodin pihalle.

Hoivakoti Laune koostuu neljästä ryhmäkodista. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat ryhmäkodit Aalto ja Masto, toisesta kerroksesta löytyvät ryhmäkodit Sävel ja Harju. Kummassakin asuinkerroksessa asukkaiden käytössä on turvalliset saunatilat. Alakerrassa on monitoimihuone, jossa järjestetään virike- ja liikuntatuokioita. Lisäksi jokaisessa ryhmäkodissa on TV-huone. Yhteiset tilat ovat avarat, valoisat ja värikkäästi kalustetut ja niissä viihdytään yhdessä harrastusten parissa.  Hoivakodin yhteydessä on pysäköintialue ja linja-auto numero 13 kulkee aivan kodin vierestä.  

Osaava henkilökunta

Hoivasuhteen alussa lääkäri tekee asukkaalle alkukartoituksen, jossa selvitetään asukkaan nykyinen terveydentila ja lääkitys sekä tehdään mahdolliset lääkehoidon päivitykset. Hoivakodissa on Esperin lääkärin säännöllinen lääkärinkierto. Launeessa fysioterapeutti kuntouttaa ja jumppauttaa asiakkaita. Panostamme  henkilöstön laadukkaaseen, omahoitajuuteen  ja osaamisen kehittämiseen. Osaava henkilöstö on erikoistunut muistisairaiden ikäihmisten hoitoon ja  pitää asukkaista huolta ympäri vuorokauden.

Meille asumaan?

Voisiko hoivakotimme olla sinun tai läheisesi uusi koti? Asukkaaksi  voi tulla palvelusetelillä, hyvinvointialueen ostopalveluasiakkaana tai itse maksaen. Ota yhteyttä tämän sivun oikeasta ylälaidasta  löytyvien  yhteystietojen avulla  niin löydämme  yhdessä sopivan ratkaisun!

Yksikönjohtaja

Yksikönjohtaja

Kaija Julkunen
(yhteydenotot ark. 9-15)
050 435 8073
kaija.julkunen@esperi.fi

Tiimivastaavat

1. krs. 050 591 5983
2. krs.  050 406 5889

Hoitajat

1. krs. 050 596 4536
2. krs.  050 463 9146

Lyhytaikaishoidon varaukset

050 329 2512

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

96-vuotias äitini sairasti liki 15 vuotta Alzheimeria. Hänen pitkä elämä päättyi tänään. Kiitos rakas äiti yhteisistä vuosista. Koko sydämestäni haluan kiittää Esperi Hoivakoti Launeen hoitohenkilökuntaa erittäni ystävällisestä ja lämpimästä hoidosta. Se tapa ja ammattitaito, jota osoititte viimeisen kolmen vuorokauden aikana, kun äitini oli saattohoidossa oli jotain niin upeata, etten edes tiedä mitä sanoja voisin käyttää. Kiitos siitä miten arvostavasti kohtelitte...

Lue koko kokemus

Leena Pihlajaranta, asukkaan läheinen, Lahti

Olen kolmenkymmenen vuoden ajan nähnyt työssäni erilaisia palvelutaloja ja hoivakoteja. Kaksi niistä on noussut ylitse muiden. Toinen on Kuurojen Palvelusäätiön kuurojenkoti Hyvinkäällä ja toinen Lahdessa Esperi Hoivakoti Laune, jossa anoppini on asunut 2022 keväästä lähtien. Kun Launeen oven avaa, tulvahtaa ensimmäisenä vastaan hoitajien lämpö ja ilo. Se heijastuu asukkaisiin ja omaisiin. Tunnen aina olevani lämpimästi tervetullut ja näen kuinka hoitajien...

Lue koko kokemus

Rita Auroila, asukkaan läheinen, Lahti

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä