Esperi Hoivakoti Virkku, Liminka

Niittomiehentie 31, 91900 Liminka
Katso kartalla

Yhteystiedot

Etusivu > Ikäihmisten palvelut > Oulu > Esperi Hoivakoti Virkku, Liminka
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Hoivakoti Virkku sijaitsee rauhallisella paikalla aivan Limingan keskustan ja palvelujen läheisyydessä. Kodissa on 18 asiakaspaikkaa, joista 10 paikkaa on ympärivuorokautista (ent. tehostettua) palveluasumista tarvitseville ikääntyneille ja kahdeksan asukaspaikkaa paljon tukea tarvitseville ja itsenäiseen asumiseen tottuneille vammaisille henkilöille. Osaksi Esperi-konsernia Virkku liittyi maaliskuussa 2018.

Lämminhenkinen  arki

Asukkaiden hyvinvoinnista huolehtii ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilöstö vuorokauden ympäri. Asukkaat otetaan mukaan arjen askareisiin, heidän toimintakykynsä ja vireystilansa huomioiden. Osallistamisen tavoitteena on ylläpitää ja säilyttää asukkaan voimavarat ja toimintakyky mahdollisimman pitkään. Asukkaille luodaan mukava ja toiminnallinen arki, johon kuuluu yhdessäoloa, hyvää ruokaa  ja monipuolista toimintaa.

Turvallinen  koti

Kodissa on omat ryhmäkotinsa iäkkäille ja vammaisille.  Asukkaat asuvat huoneissa, joissa on oma wc-/suihkutila. Yhteiset ruokailu- ja oleskelutilat ovat viihtyisät. Kauniilla piha-alueella vietetään paljon aikaa kaikkina vuodenaikoina. Esteettömät tilat on suunniteltu asukkaiden tarpeiden näkökulmasta, turvallisuutta ja omatoimisuuden tukemista silmälläpitäen.  

Asukkaaksi voi tulla hyvinvointialueen ostopalveluasiakkaana, palvelusetelillä tai omakustanteisesti. Tervetuloa tutustumaan!

Yksikönjohtaja

Yksikönpäällikkö

Tatu Rusko
(yhteydenotot ark. 9-15)
044 981 5279
tatu.rusko@esperi.fi

 

Tiimivastaava

Sari Lammassaari
050 465 1429
sari.lammassaari@esperi.fi

Hoitajat

044 976 2841

 

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä