Esperi Hoivakoti Loviisan Ulrika, Loviisa

Mannerheiminkatu 20, 07940 Loviisa
Katso kartalla

Yhteystiedot

Vapaita asukaspaikkoja!

Meillä on vielä vapaita paikkoja. Soita ja kysy lisää palveluistamme! Katso yhteystiedot täältä.

Etusivu > Ikäihmisten palvelut > Loviisa > Esperi Hoivakoti Loviisan Ulrika, Loviisa
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Hoivakoti Loviisan Ulrika on turvallinen ja lämminhenkinen koti 28 ikäihmisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista palveluasumista. Ammattitaitoinen ja monipuolisen kielitaidon (suomi, ruotsi ja englanti) omaava henkilökunta on aina läsnä auttaen asukkaita heidän päivittäisissä toiminnoissaan.

Vakituisen ympärivuorokautisen palveluasumisen ohella palveluihin kuuluu lyhytaikainen asumispalvelu, joka on hyvä ratkaisu esimerkiksi omaishoitajan loman tai sairaalasta kuntoutumisen ajaksi.

Turvallinen arki

Asukkaiden  avun ja hoivan tarve vaihtelee  toimintakyvystä ja terveydentilasta riippuen. Autamme jokaista asukasta yksilöllisesti hänen voimavaransa huomioiden. Kuntouttavan toiminnan ja työtavan mukaisesti tuemme ja kannustamme asukasta toimimaan itsenäisesti mahdollisuuksiensa mukaan.  

Asukkaiden arki sisältää monipuolista toimintaa. Ulkoilemme, leivomme, laulamme, tanssahtelemme, pidämme kevyitä jumppatuokioita, kuuntelemme musiikkia, pelailemme pelejä, muistelemme €vanhoja hyviä aikoja € ja keskustelemme päivän uutisaiheista. Emmekä tietenkään unohda merkkipäivien ja muiden teemajuhlien juhlintaa. Asukkaat osallistuvat toimintaan omien mieltymyksiensä ja voimavarojensa mukaan.

Hoivakodissa käyvät myös kampaaja/parturi, jalkahoitaja, kosmetologi sekä seurakunnan työntekijä tapaamassa asukkaita säännöllisesti.

Viihtyisä ympäristö

Loviisan Ulrika sijaitsee noin 1km päässä Loviisan keskustasta hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Loviisan keskusta tarjoaa kattavasti erilaisia palveluita: terveyskeskuksen, kauppoja, ravintoloita, museoita sekä Loviisan vanhan kaupungin puutalojen tunnelmaa. Kaupunki on pullollaan myös erilaisia nähtävyyksiä.

Hoivakodin rakennus on viihtyisä ja nykyaikaisin mukavuuksin varusteltu yksikerroksinen talo. Asumisratkaisut on suunniteltu asukkaiden erityistarpeet huomioiden. Jokaisella asukkaalla on oma  tilava huone, jonka hän saa halutessaan sisustaa viihtyisäksi omilla tutuilla tavaroillaan. Huoneissa on  oma esteetön wc/kylpyhuone.

Ruokasali sekä kaksi olohuonetta tarjoavat kattavat tilat yhteiselle toiminnalle. Tilava ja esteetön  sauna lämmitetään vähintään kerran viikossa. Erilaisia apuvälineitä käyttäen mahdollistetaan huonompikuntoisemmankin saunominen. Rauhallinen pihapiiri  luo puolestaan miellyttävät puitteet ulkoilulle ja aidattu piha on turvallinen myös muistisairaille.

Lyhytaikainen asumispalvelu  

Lyhytaikainen asumispalvelu on hyvä ratkaisu esimerkiksi sairaalahoidon jälkeen tai omaishoitajan loman ajaksi. Asumisen kestosta ja hoivan tarpeesta sovitaan aina yksilöllisesti, asukkaan tarpeen mukaan – oli kyseessä sitten kahden päivän tai vaikka kahden kuukauden asumisjakso. Lyhytaikainen asumispalvelu on saatavilla nopeallakin varoitusajalla. Olethan rohkeasti yhteydessä, mikäli sinulle heräsi kysyttävää!

Yksikönjohtaja

Yksikönpäällikkö

Minna Uski
(yhteydenotot ark. 9-15)
0400 903 038
minna.uski@esperi.fi

Tiimivastaava

Emilia Kari
050 468 9747  (ark. 9-15)
emilia.kari@esperi.fi

Hoitajat

040 540 2202
loviisan.ulrika@esperi.fi

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Äitini sai viettää elämänsä 3 viimeistä kuukautta Loviisan Ulrika-kodissa. Ulrikassa todella nähtiin vaivaa, että asukkaat viihtyivät ja huolehdittiin siitä, että kaikki saivat arvoisensa ja arvokkaan kohtelun. He eivät olleet potilaita vaan ihmisiä, joiden tarpeet otettiin yksilöllisesti huomioon. Kun äiti oli saattohoidossa, myös omaiset otettiin huomioon järjestämällä mahdollisuus yöpymiseen. Sain viettää äidin viimeiset hetket hänen kanssaan. Hän sai nukahtaa pois rauhallisesti,...

Lue koko kokemus

Asukkaan omainen, Loviisa

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä