Esperi Hoivakoti Mieslahti, Paltamo

Tahvintie 4 B, 88380 Mieslahti
Katso kartalla

Yhteystiedot

Vapaita asukaspaikkoja!

Meillä on vielä vapaita paikkoja. Soita ja kysy lisää palveluistamme! Katso yhteystiedot täältä.

Etusivu > Ikäihmisten palvelut > Mieslahti > Esperi Hoivakoti Mieslahti, Paltamo
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Paltamon Mieslahdessa sijaitseva Hoivakoti Mieslahti on viihtyisä ja turvallinen koti 21 asukkaalle. Hoivakoti tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille.

Lämminhenkinen arki

Asukkaita ohjataan, tuetaan ja autetaan päivittäisissä toimissa. Jokaisella asukkaalla on omaohjaaja, joka vastaa hänelle laadittavan hoitosuunnitelman laatimisesta ja toteutumisesta. Henkilökunta huolehtii lääkehoidon toteutumisesta.  

Asukkaiden elämänlaatua ylläpidetään mahdollisuudella osallistua kodin päivittäisiin askareisiin sekä monipuoliseen harrastustoimintaan. Fysioterapiapalvelut kuuluvat myös asukkaiden viikoittaiseen ohjelmaan.  Yhteisen toiminnan lisäksi hoivakodissa järjestetään erilaisia tapahtumia sekä kampaaja ja jalkahoitaja vierailevat säännöllisesti asukkaiden luona.

Kodissamme työskentelevä hoitohenkilökunta koostuu sairaanhoitajista ja lähihoitajista. Osa hoitohenkilökunnasta on suorittanut geriatrisen täydennyskoulutuksen ja osa saattohoitokoulutuksen. Lisäksi henkilökunnan ammattiosaamista ylläpidetään säännöllisellä täydennyskoulutuksella ja osastotunneilla.  

Turvallinen koti

Mieslahden tilat ovat avarat ja viihtyisät. Kodissa on kiinnitetty huomiota erityisesti turvallisuuteen ja esteettömyyteen. Yhteisissä tiloissa vietetään juhlia ja nautitaan yhteisestä tekemisestä sekä syödään yhdessä päivittäin. Hoivakoti sijaitsee idyllisessä ympäristössä luonnon läheisyydessä.  Kauniissa vaaramaisemassa silmä lepää ja horisontissa siintelee Oulujärvikin.  

Asukkaaksi ovat kaikki tervetulleita joko palvelusetelillä, hyvinvointialueen ostopalveluasiakkaana tai omakustanteisesti.  

Yksikönjohtaja

Yksikönpäällikkö

Tanja Moilanen
(yhteydenotot ark. 9-15)
0400 501 227
tanja.moilanen@esperi.fi

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä