Esperi Hoivakoti Leinikki, Muhos

Hoitokuja 2, 91500 Muhos
Katso kartalla

Yhteystiedot

Vapaita asukaspaikkoja!

Meillä on vielä vapaita paikkoja. Soita ja kysy lisää palveluistamme! Katso yhteystiedot täältä.

Etusivu > Ikäihmisten palvelut > Muhos > Esperi Hoivakoti Leinikki, Muhos
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Hoivakoti Leinikki on keväällä 2020 avattu hoivakoti. Leinikki tarjoaa ympärivuorokautista eli tehostettua palveluasumista, vuorohoitoa 30 ikäihmisille sekä päivätoimintaa kotona asuville ikäihmisille. Lisäksi hoivakodissa on neljä yhden hengen asuntoa, jotka ovat kevyempään palveluasumiseen tarkoitettuja.

Turvallista asumista

Koulutetut ja kokeneet  hoivatyön ammattilaiset työskentelevät kuntouttavan hoitotyön otteella. Asukkaat osallistuvat omien voimavarojensa mukaan arjen askareisiin sekä virike- ja harrastustoimintaan. Keskeistä hoitotyössä on pyrkiä säilyttämään asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään. Yhdessäolo ja virikkeellinen toiminta, kuten erilaiset ryhmät, yhteiset juhlat ja vierailevat esiintyjät luovat asukkaille mielekkään ja turvallisen arjen.

Viihtyisä ympäristö

Asukkailla on käytössään oma tilava huone, esteetön wc-/kylpyhuone sekä yhteiset viihtyisät ruokailu- ja oleskelutilat. Tilat on suunniteltu esteettömiksi, turvallisiksi ja kodinomaisiksi. Turvallisella piha-alueella ulkoillaan ja vietetään aikaa yhdessä. Leinikki sijaitsee kauniilla Puhakan asuinalueella, Muhosjoen tuntumassa sekä kunnan palveluiden läheisyydessä.

Pääset kätevästi tutustumaan Leinikin tiloihin virtuaaliesittelyn muodossa.

Päivätoiminta

Leinikki tarjoaa myös päivätoimintaa kotona asuville ikäihmisille viikoittain. Palvelun keston voi sovittaa asiakkaan tarpeiden mukaan – tunneista vuorokauteen. Päivätoiminta sisältää hoidon, huolenpidon, maittavan ruuan ja aktiviteettien lisäksi mahdollisuuden saada apua peseytymiseen.

Yhdessäolo, ulkoilu, kevyt kuntoilu, kädentaidot ja musiikki antavat lisää virtaa jokaiselle. Päivätoiminnassa tavataan muita ja päivän ohjelma rakennetaan ryhmän ja yksilöllisten toiveiden ja toimintakykyjen mukaisesti. Toiminnassa yhdistyvät fyysisen toimintakyvyn ylläpito, sosiaalinen yhdessäolo ja ikääntyneille suunnatut älylliset haasteet. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on paikan päällä huolehtimassa asiakkaiden hyvinvoinnista.

Haluaisitko tarjota läheisesi arkeen mielekästä sisältöä? Varaathan ajan etukäteen, sillä päivätoiminnan paikkoja on tarjolla rajoitetusti. Lämpimästi tervetuloa!

Yksikönpäällikkö

Teija Paavola
(yhteydenotot ark. 9-15)
046 923 4874
teija.paavola@esperi.fi

Vastuuhoitaja

050 471 6806

Hoitajat

050 470 6984

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä