Esperi Hoivakoti Aapo, Nurmijärvi

Ohjastie 2, 01900 Nurmijärvi
Katso kartalla

Yhteystiedot

Fysioterapiapalvelut asukkaillemme

Villa Fysio tarjoaa asukkaillemme maksuttoman toimintakykykartoituksen sekä kuntoutuspalvelut sopimushinnan mukaan. Tutustu ja kysy lisää!

Lue lisää
Etusivu > Ikäihmisten palvelut > Nurmijärvi > Esperi Hoivakoti Aapo, Nurmijärvi

Fysioterapiapalvelut asukkaillemme

Villa Fysio tarjoaa asukkaillemme maksuttoman toimintakykykartoituksen sekä kuntoutuspalvelut sopimushinnan mukaan. Tutustu ja kysy lisää!

Lue lisää
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Hoivakoti Aapo tarjoaa hoivaa ikääntyneille. Ympärivuorokautinen palveluasuminen on tarkoitettu ikääntyneille ja muistisairaille, jotka tarvitsevat tukea ja hoivaa vuorokauden ympäri. Asukkaaksemme voi tulla myös hyvinvointialueen palveluseteleillä.

Turvallinen arki

Hoivakoti Aapon koulutetut ja kokeneet hoivatyön ammattilaiset työskentelevät kuntouttavan ja osallistavan hoitotyön otteella. Keskeistä hoitotyössä on pyrkiä säilyttämään asukkaan jäljellä olevat voimavarat mahdollisimman pitkään. Yhdessäolo ja virikkeellinen toiminta, kuten erilaiset ryhmät, yhteiset juhlat ja vierailevat esiintyjät, luovat asukkaillemme mielekkään ja turvallisen arjen.

Viihtyisä ympäristö

Jokaiselle asukkaallemme on varattu oma tilava huone, jossa on esteettömät saniteettitilat. Kauniissa yhteistiloissamme kaluste- ja sisustusratkaisut on tehty  turvallisuutta ja omatoimisuutta ajatellen. Ulkoilu turvallisella sisäpihalla on mahdollista joka päivä.

Hoivakoti Aapo sijaitsee rauhallisella ja luonnonläheisellä alueella entisellä laidunmaalla Nurmijärven kirkonkylän tuntumassa. Ympäristössä on paljon muuta pientaloasutusta sekä päiväkoti. Palvelut, kuten kaupat ja terveysasema sijaitsevat noin 2,5 km päässä. Nurmijärven keskeinen sijainti mahdollistaa vierailut  usealta Uudenmaan paikkakunnalta, esimerkiksi Helsingistä Nurmijärvelle ajaa reilussa puolessa tunnissa. Myös toisesta suunnasta Hämeenlinnasta matkaa kertyy saman verran.

Yksikönjohtaja

Sonja Maijanen
(yhteydenotot ark. 9-15)
050 515 0953
sonja.maijanen@esperi.fi

Tiimivastaava

050 406 9803

Hoitajat

046 921 0316

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä