Esperi Hoivakoti Ainola, Oulu

Kasarmintie 3, 90130 Oulu
Katso kartalla

Yhteystiedot

Etusivu > Ikäihmisten palvelut > Oulu > Esperi Hoivakoti Ainola, Oulu
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Hoivakoti Ainola tarjoaa ympärivuorokautista, tehostettua palveluasumista yhteensä 54 ikäihmisille viihtyisällä alueella Oulussa.

Turvallinen arki

Toiminta perustuu kuntouttavaan sekä osallistavaan työotteeseen. Asukkaita kannustetaan osallistumaan arjen askareisiin ja yhteiseen tekemiseen. Tavoitteena on ylläpitää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään. Yhdessäolo ja viriketoiminta kuten toiminnalliset ryhmät ja yhteiset juhlat tekevät arjesta mielekkään. Omaiset ovat aina lämpimästi tervetulleita. Omaisille järjestetään myös omaisten iltoja sekä heidät kutsutaan joulu- ja kesäjuhliin. Hoivakodissa työskentelee ikäihmisten ja muistisairaiden hoitoon koulutettu ja erikoistunut henkilöstö.

Viihtyisä ympäristö

Jokaisen asukkaan käytössä on oma tilava huone, invamitoitettu wc-/kylpyhuone, yhteiskäytössä olevat viihtyisät ruokailu- ja oleskelutilat sekä turvallinen piha-alue. Ainolassa on mahdollisuus myös pariskunta-asumiseen.  Hoivakoti Ainola sijaitsee viihtyisällä, luonnonkauniilla asuinalueella Oulussa. Kodin läheisyydessä on mm. Ainolan Puisto, museoita, tiedekeskus ja kouluja. Lyhyen kävelymatkan päästä löytyy bussipysäkki.

Yksikönjohtaja

Yksikönjohtaja

Merja Siikaluoma
(yhteydenotot ark. 9-15)
050 511 1753
merja.siikaluoma@esperi.fi

Tiimivastaava-sairaanhoitaja

Anu Tolonen  
(yhteydenotot ark. 11-14)
046 922 0793
anu.tolonen@esperi.fi

Tiimivastaava-lähihoitaja

Jaana Juusola
(yhteydenotot ark. 11-14)
050 594 9170
jaana.juusola@esperi.fi

Hoitajat 1. krs.

046 922 1270

Hoitajat 2. krs.

050 302 8818

Hoitajat 3.krs

050 535 5256

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Koen olevani maailman onnekkain ihminen saatuani molemmat muistisairaat vanhempani ammattitaitoisen, ihanan henkilökunnan hoiviin Ainolaan. Jatkuva huoli vanhempieni hyvinvoinnista ja turvallisuudesta on vaihtunut päivittäisiin videopuheluihin ja iloisiin tapaamisiin tyytyväisten vanhempieni kanssa sekä tiiviiseen yhteydenpitoon vanhempiani hoitavan pätevän henkilökunnan kera. Tuskinpa lottovoittokaan tuntuisi paremmalta, kun asuu itse 500 kilometrin päässä vanhemmistaan ja on kykenemätön huolehtimaan heistä arjessa.

Lue koko kokemus

Virpi Matala, asukkaan omainen (äidinkielen ja kirjallisuuden lehtori), Tampere

Alussa oli tietysti hankalaa, kun korona-ajan takia en voinut tulla käymään, mutta onneksi tutustua pystyi myös puhelimitse. Kun sitten vihdoin pääsin käymään, oli henkilökunnan vastaanotto lämmin. Ainolan työntekijät ovat ystävällisiä ja auttavaisia ja myös oma äitini kertoo usein henkilökunnan iloisesta ja reippaasta meiningistä. Asiat ovat sujuneet sovitulla tavalla ja Omaesperi - läheisviestintätyökalu on helpottanut paljon yhteydenpitoa.

Lue koko kokemus

Maija Liisa Leppänen, asukkaan omainen, Oulu

Äitini nukkui pois lokakuussa. Minulla jäi hyvä mieli siitä, että hän sai Ainolan henkilökunnalta lämpimän ja välittävän hoidon viimeiseen saakka. Suurkiitos yhteistyöstä koko upealle henkilökunnalle.

Raimo Pasanen, asukkaan omainen,

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä