Esperi Hoivakoti Amelia, Oulu

Tuiskutie 2, 90630 Oulu
Katso kartalla

Yhteystiedot

Vapaita asukaspaikkoja!

Meillä on vielä vapaita paikkoja. Soita ja kysy lisää palveluistamme! Katso yhteystiedot täältä.

Etusivu > Ikäihmisten palvelut > Oulu > Esperi Hoivakoti Amelia, Oulu
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Hoivakoti Amelia on 41-paikkainen ikäihmisten hoivakoti Oulussa. Hoivakoti on valmistunut maaliskuussa 2015 ja se sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä Talvikankaalla Oulussa. Ympärivuorokautisen palveluasumisen ohella hoivakoti tarjoaa yksilöllisesti räätälöityjä asumispalveluita myös tilapäiseen hoivan tarpeeseen, esimerkiksi tuoden omaishoitajalle levon hetken arjen keskelle.

Turvallinen arki

Kaikessa toiminnassa tähdätään asukkaan yksilölliset tarpeet huomioivaan hoivaan ja hyvään elämään. Hoivakodissa eletään rikasta, inhimillistä ja elämänmakuista arkea ilman kiirettä ja suorituskeskeisyyttä. Jokainen päivä on hyvä päivä. Kodin elämä ja toiminta rakentuu yhteistyössä asukkaiden, omaisten, yhteistyökumppaneiden ja sidosryhmien kanssa. Mielekäs tekeminen, mukana olo, luovuus ja itseilmaisu kuuluvat asukkaan jokapäiväiseen elämään. Hoivakodissa on oma keittiö, jossa leivomme päivittäin yhdessä ja saamme nauttia tuoreita leivonnaisia joka päivä. Kuntouttava hoitotyö on toiminnassa mukana jokaisessa arkipäivän tilanteessa.

Viihtyisä ympäristö

Hoivakoti Amelia sijaitsee mukavalla asuinalueella Talvikankaan kaupunginosassa. Kodin  välittömässä  läheisyydessä  sijaitsee lähikauppa, jonne on mukava lähteä välillä pikku kauppareissuille. Lähellä  ovat myös päiväkoti ja koulu, pihapiiristä ja ikkunoista voi  seurailla lasten temmellystä. Lisäksi ihan hoivakodin vierestä kulkee linja-auto.

Osaava henkilöstö

Yksikössä työskentelevä hoitohenkilökunta koostuu sairaanhoitajista ja lähihoitajista. Osa hoitohenkilökunnasta on suorittanut geriatrisen täydennyskoulutuksen ja osa saattohoitokoulutuksen. Lisäksi henkilökunnan ammattiosaamista ylläpidetään säännöllisellä täydennyskoulutuksella ja osastotunneilla. Työhyvinvoinnin jatkuva kehittäminen kuuluu oleellisena osana henkilöstöjohtamiseen.

Asukkaaksi voi tulla palvelusetelillä, hyvinvointialueen ostopalveluasiakkaana tai itse maksaen.

Yksikönjohtaja

Yksikönjohtaja

Sinikka Kaski
(yhteydenotot ark. 9-15)
050 344 3011
sinikka.kaski@esperi.fi

Tiimivastaava-sairaanhoitaja

Fiia Niemelä
050 442 5132
fiia.niemela@esperi.fi

Hoitajat

Yläkerta 050 591 5247
Alakerta 050 574 9519

 

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä