Esperi Hoivakoti Teppola, Oulu

Vehnäkuja 4, 90460 Oulu
Katso kartalla

Yhteystiedot

Vapaita asukaspaikkoja!

Meillä on vielä vapaita paikkoja. Soita ja kysy lisää palveluistamme! Katso yhteystiedot täältä.

Etusivu > Ikäihmisten palvelut > Oulu > Esperi Hoivakoti Teppola, Oulu
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Hoivakoti Teppola tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille ja muistisairaille Oulunsalossa. Kempeleen Teppolakoti asukkaineen on muuttanut uuteen Teppolaan. Hoivakodissa on lämminhenkinen koti 45 ikäihmiselle. Osaksi Esperi-konsernia yritys liittyi vuonna 2008.

Lämminhenkinen arki

Teppolassa toiminta perustuu kuntouttavaan sekä osallistavaan työotteeseen. Asukkaita kannustetaan osallistumaan arjen askareisiin ja yhteiseen tekemiseen. Tavoitteena on ylläpitää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään.

Yhdessäolo ja viriketoiminta kuten toiminnalliset ryhmät ja yhteiset juhlat tekevät arjesta mielekkään. Omaiset ovat aina lämpimästi tervetulleita. Omaisille järjestetään myös omaisten iltoja sekä heidät kutsutaan joulu- ja kesäjuhliin. Hoivakodissa työskentelee ikäihmisten ja muistisairaiden hoitoon koulutettu ja erikoistunut henkilöstö.

Asukkaaksi voi tulla palvelusetelillä, hyvinvointialueen ostopalveluasiakkaana tai itse maksaen.

Turvallinen koti

Jokaisen asukkaan käytössä on oma tilava huone, esteetön wc-/kylpyhuone, yhteiskäytössä olevat viihtyisät ruokailu- ja oleskelutilat sekä turvallinen piha-alue. Lisäksi Teppolan hoitajat ovat ideoineet asukkaille kodin saunatiloihin oman spa-huoneen. Spa-tilassa soiva  rauhoittava musiikki takaa rentouttavan sauna-/suihkuhetken.

Omat huoneet pesutiloineen takaavat yksityisyyden ja rauhallisen levon, avarat yhteistilat tarjoavat seuraa sekä yhteisöllisyyttä. Piha-alueella nautitaan kauniista päivistä sekä vietetään yhteisiä hetkiä. Hoivakoti on sisustettu kodinomaiseksi ja suunniteltu ikäihmisten tarpeet silmälläpitäen.

Yksikönjohtaja

Yksikönjohtaja

Päivi Pulkkinen
(yhteydenotot ark. 9-15)
044 522 1164
paivi.pulkkinen@esperi.fi

Vuorovastaava

050 596 7397

Sairaanhoitajat

050 462 3928
Sari Rousu
sari.rousu@esperi.fi
Lea Törmänen
lea.tormanen@esperi.fi

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Muistisairas äitimme vietti viimeisen elinvuotensa Esperi Hoivakoti Teppolassa Oulunsalossa. Äitimme viihtyi erittäin hyvin, mikä oli meille omaisille tärkeä asia. Hoito ja huolenpito oli ammattitaitoista ja ihmisläheistä. Myös yhteydenpito meihin omaisiin oli luottamusta herättävää ja rehellistä. Saattohoito ja muistotilaisuus jättivät meille hienot ja mieleenpainuvat muistot.

Sirpa Tero, asukkaan omainen, Oulu

Suurimmat kiitokset Teppolan henkilökunnalle ja Päiville ottaessanne osaa suruumme äidin poisnukkumisen johdosta. Äidin muistotilaisuus teillä oli todella kaunis ja osaaottava tapahtuma. Emme kyllä osanneet odottaa vastaavaa. Kiitos myös kuluneista 6,5 vuodesta, jotka äiti sai viettää Teppolan uudessa hoivakodissa ihanien ihmisten seurassa. Hän nautti siellä olosta ja selvästi koki myös itsensä tarpeelliseksi alkuaikoina, kun hän sai tehdä kaikenlaista ja myöhemmässä vaiheessa...

Lue koko kokemus

Eeva-Maija Kiljander, asukkaan omainen, Oulu

Kun äidilläni todettiin muistisairaus, meidän täytyi hakea palvelukotipaikkaa hänelle. Tutustuin Teppolaan, koska se oli minun asuntoni lähellä. Ystävällinen henkilökunta esitteli uusia, hyvin valoisia, avaria ja kodikkaan oloisia tiloja, joista tuli tunne, että äitini viihtyisi täällä. Ja äitini myös viihtyikin!

Lue koko kokemus

Leila Lunki, asukkaan omainen, Oulu

Netissä saamanne hyvä asiakaspalaute vaikutti päätökseni valita Teppola. Toinen merkittävä peruste oli, että sijaintinne oli kannaltani optimaalinen ajatellen hoitoaikaista yhteydenpitoani läheiseeni. Heti alkuneuvottelusta lähtien sain hyvän vaikutelman yksikkönne mahdollisuuksista hoitaa läheistäni.

Lue koko kokemus

Hellevi Viinikanoja, asukkaan omainen, Oulu

Omaisemme vietti viimeiset vuotensa Esperi Hoivakoti Teppolassa Oulunsalossa, jossa hänen tarvitsemansa hoito, hoiva ja huolenpito olivat ympäri vuorokauden asianmukaisesti saatavilla. Teppolan yhteisöllisyys ja ystävällinen ilmapiiri toivat omaisemme elämään paljon iloa, virikkeitä, tukea ja turvaa - juuri sellaista, jota muistisairas henkilö tarvitsee. Teppolan henkilökunta tekee työtään ammattitaidolla ja antaumuksella. Hoito ja huolenpito vaatii luottamuksellisuutta ja rehellisyyttä sekä kykyä tulla toimeen erilaisten...

Lue koko kokemus

Ari Jääskelä, asukkaan omainen, Oulu

Olen ollut todella kiitollinen, että Hilda sai viettää viimeiset elinvuotensa niin ihanassa paikassa, Hoivakoti Teppolassa. Vieraillessani Teppolassa aistin aina henkilökunnasta, että he ovat kutsumusammatissaan - täällä vanhuksia arvostetaan. Myös saattohoito ja muistotilaisuus jättivät minulle kauniin muistijäljen.

Esa Väänänen, asukkaan omainen, Oulu

On asioita, jotka muistaa koko elämän. Se oli vuosi 2013 ja lääkäri toteaa, isällänne on alzheimer. Siis mikä? En tiennyt sairaudesta mitään ja en sitä, mille huvipuisto-retkelle pääsin mukaan. Kun sairaus eteni, tuli eteen hoivapaikan valinta...

Lue koko kokemus

Kristiina Nauska, asukkaan omainen, Oulu

Kohta tulee 5 kuukautta kun Raimo nukkui pois, en tiedä miten olisin jaksanut ilman teitä, ja että sinä pidit paikkaa että päästiin sinne, ja sain olla hänen kanssa viimeiseen asti. Se on enemmän kuin arvaatte minulle ja että hän sai lähteä turvallisesti täältä. Lämmin kiitos teille kaikille ja toivon että välität rakkaat kiitokset ja terveiset kaikille hoitajille. Teette ihan mieletöntä...

Lue koko kokemus

Lea Fisk, asukkaan omainen, Oulu

Aluksi meidän kaikkien lasten puolesta lämpöiset kiitokset isämme huolenpidosta, hän tykkäsi paikasta ja koko henkilökunnasta. Voin ehdottomasti suositella muillekin omaisille!

Lue koko kokemus

Jari Pääkkö, asukkaan omainen, Oulu

Teppolassa työskentelevät hoitajat tekevät vanhustyötä sydämellään ja vahvalla ammatillisella osaamisellaan. Teppolassa mahtava yhdessä tekemisen ja kehittämisen meininki ja työtä tehdään positiivisessa ja iloisessa ilmapiirissä, jolla on vaikutusta asukkaiden hyvinvointiin ja elämänlaatuun.

Lue koko kokemus

Oulun yliopiston GeroNursingCentre (GNC):n tiimi Sinikka, Heidi ja Kaisa, Oulu

Päivätyön takia jouduin nyt vaihtamaan työpaikkaa, mutta kiitos Teppolan henkilökunnalle yhteisestä ajasta. Kiitos, kun sain olla minä ja kiitos, miten hyvin minut otettiin vastaan. Heittämällä paras työporukka Teppolassa!

Jenna Vänttilä, Teppolan entinen työntekijä, Oulu

Kiitos tästä kesästä kaikille Teppolan ihanille hoitajille! Olen saanut oppia paljon uutta tästä työstä mutta ennen kaikkea olen myös oppinut, millainen on hyvä työpaikka. Täällä on töissä niin monta upeaa persoonaa, joita jään kaipaamaan kun palaan takaisin koulunpenkille. Kiitos jokaisesta hymystä ja hyvistä neuvoista, kiitos siitä, että jaksatte joka päivä auttaa ja kiittää yhteistyöstä. Olette kultaa. Toivottavasti näemme taas!

Lue koko kokemus

Henna Kälkäjä, kesätyöntekijä,

Kiitos kaikesta ja eteenkin ihan mahtavasta työporukastaja siitä että saan aina olla hymy huulilla töissä ja töistä lähettyä. Olette huippuja kaikki! Tsemppiä kaikille jatkoon.

Henna-Mari Puoskari, kesätyöntekijä,

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä