Esperi Hoivakoti Riihelä, Pöytyä

Kiviaidantie 4, 21870 Riihikoski
Katso kartalla

Yhteystiedot

Vapaita asukaspaikkoja!

Meillä on vielä vapaita paikkoja. Soita ja kysy lisää palveluistamme! Katso yhteystiedot täältä.

Etusivu > Ikäihmisten palvelut > Riihikoski > Esperi Hoivakoti Riihelä, Pöytyä
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Hoivakoti Riihelä tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille sekä muistisairaille Pöytyällä. Hoivakodissa on yhteensä 36 asukaspaikkaa, kahdessa erillisessä ryhmäkodissa. Ryhmäkoti Kuusela tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista ikääntyneille. Ryhmäkoti Koivula tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista ikääntyneille vammautuneille ja vammaisille, jotka tarvitsevat vamman tai sairauden vuoksi tukea arkeen. Vakituisen asumisen ohella hoivakoti tarjoaa tilapäistä asumista.

Lämminhenkinen arki

Hoivakoti Riihelän toiminta-ajatuksena on tarjota kodikas ja turvallinen asuinympäristö ikäihmisille. Tavoitteena on tyytyväinen ja onnellinen vanhuus. Päämääränä on parantaa asukkaiden elämänlaatua sekä ylläpitää ja kehittää asukkaiden toimintakykyä. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja, jonka johdolla yksilöllistä palvelu- ja hoitosuunnitelmaa toteutetaan.  

Hoivakoti Riihelässä toteutetaan kuntouttavaa työotetta. Asukkaat osallistuvat omien voimavarojensa mukaan hoivakodin arkiaskareisiin. Päivittäin asukkaille järjestetään omatoimisuutta tukevaa sekä mielekästä virkistystoimintaa. Virkistystoiminta voi olla korttien askartelua, sukkien kutomista tai muuta mielenkiintoista puuhaa. Kuntouttavaa työotetta harjoitetaan muun muassa yhteisten leivonta-, askartelu-, puutarhanhoito- sekä jumppahetkien parissa.

Turvallinen koti

Hoivakoti Riihelän avarat ja esteettömät tilat valmistuivat vuoden 2013 alussa. Riihelän laajennus otettiin käyttöön loppuvuodesta 2015. Jokaisen asukkaan käytössä on tilava huone, kylpyhuone, viihtyisät yhteistilat sekä saunaosasto. Hoivakodin sydän on tupakeittiö, jonka ympärillä asuinhuoneet sijaitsevat. Hoivakodin isolla piha-alueella ja puutarhassa on turvallista ulkoilla.

Asukkaaksi ovat kaikki tervetulleita palvelusetelillä, hyvinvointialueen ostopalveluasiakkaana tai omakustanteisesti. Veteraanit voivat hakea palveluun valtionkonttorin maksusitoumusta.

Yksikönjohtaja

Tiina Ritolehto
(yhteydenotot ark. 9-15)
050 341 6939
tiina.ritolehto@esperi.fi

Koivula

Tiimivastaava

Sanna Mäkelä
050 302 7104  (ark. 9-15)
sanna.makela@esperi.fi
Hoitajat
0400 461 261
Sairaanhoitaja
(ma-to 7-14.30 & pe 7-13)
050 302 7104

Kuusela

Tiimivastaava

Maija Leppäaho-Pietilä
050 302 7975
maija.leppaaho-pietila@esperi.fi
Hoitajat  
044 974 8511
Sairaanhoitaja  
(ma-to 7-14.30 & pe 7-13)
050 302 7975

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä