Esperi Hoivakoti Pahtaja, Rovaniemi

Piittisentie 9, 96400 Rovaniemi
Katso kartalla

Yhteystiedot

Etusivu > Ikäihmisten palvelut > Rovaniemi > Esperi Hoivakoti Pahtaja, Rovaniemi
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Hoivakoti Pahtaja on Rovaniemellä sijaitseva ikäihmisten ja muistisairaiden hoivakoti. Kodissa on yhteensä 40 asukashuonetta ympärivuorokautista palveluasumista tarvitseville ikäihmisille. Ammattitaitoinen henkilöstö on asukkaiden apuna kaikkina vuorokaudenaikoina. Osaksi Esperi-konsernia yritys liittyi kesäkuussa 2018.

Turvallinen arki

Hoivakodissa työskentelee ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilöstö. Toiminta perustuu kuntouttavaan sekä osallistavaan työotteeseen. Asukkaita kannustetaan osallistumaan arjen askareisiin, yhdessäoloon ja harrastustoimintaan. Tavoitteena on ylläpitää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään. Yhteislaulutuokiot, tuolijumppahetket ja mukavat juhlat ovat niin asukkaiden kuin myös hoitajien mieleen.

Viihtyisä koti

Jokaisen asukkaan käytössä on oma huone, invamitoitettu wc-/kylpyhuone, yhteiset viihtyisät ruokailu- ja oleskelutilat sekä piha-alue. Turvallisella ja suurella piha-alueella ulkoillaan ja nautitaan yhteisistä hetkistä. Pihapiirissä on myös komea, vanha hirsinen rakennus, jossa vietetään asukkaiden kanssa juhlia ja hartaushetkiä.

Hoivakoti sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä Kemijoen rannalla noin 15 minuutin ajomatkan päässä Rovaniemen keskustasta. Sijainti mahdollistaa mukavat kävelyreissut lähiluonnossa samalla seuraillen vuodenaikojen vaihtumista.

Yksikönjohtaja

Yksikönjohtaja

Piia Paavola
(yhteydenotot ark. 9-15)
0400 286 840
piia.paavola@esperi.fi

Hoitajat

Uusi puoli 044 585 3033
Vanha puoli 044 585 3038

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä