Esperi Hoivakoti Iltala, Sastamala

Uotsolantie 41 B, 38460 Sastamala
Katso kartalla

Yhteystiedot

Vapaita asukaspaikkoja!

Meillä on vielä vapaita paikkoja. Soita ja kysy lisää palveluistamme! Katso yhteystiedot täältä.

Etusivu > Ikäihmisten palvelut > Sastamala > Esperi Hoivakoti Iltala, Sastamala
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Hoivakoti Iltalan uudet tilat ovat valmistuneet Sastamalan Mouhijärvelle kesäkuussa 2022. Hoivakoti tarjoaa ympärivuorokautista (tehostettua) palveluasumista ja tilapäistä asumista 30 ikääntyneelle ja muistisairaalle.

Turvallinen arki

Hoivakodissa työskentelee ikäihmisten hoivaan ja ohjaukseen erikoistunut henkilöstö. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Asukkaita kannustetaan osallistumaan arjen askareisiin, yhdessäoloon ja harrastustoimintaan. Tavoitteena on ylläpitää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään.  Mukava yhdessäolo ja monipuolinen viriketoiminta luovat asukkaiden toiveiden mukaisen arjen. Koko Esperi-konsernin yhteinen tavoite on Suomen onnellisimmat asukkaat. Tähän tavoitteeseen sitoudumme myös Iltalassa.

Kaikki hoitajat tulevat käymään  validaatio-koulutuksen. Huomioimme  kohtaamisen merkityksen arjessa ja etenkin tehostetussa palveluasumisessa validaation on todettu vaikuttavan suuresti arkeen. Validaatio on vuorovaikutusmenetelmä, jossa kohdataan muistisairas asukas arvostavasti ja ymmärtävästi. Hoitajat hyödyntävät validaation auttamismenetelmää arjen tilanteissa ja toimissa. Menetelmä helpottaa vuorovaikutusta ja parantaa muistisairaan elämälaatua.

Modernit ja viihtyisät tilat

Jokaisen asukkaan käytössä on oma tilava huone, esteetön wc-/kylpyhuone sekä yhteinen ruokailusali ja päivähuone, sauna  sekä suuret katetut terassit ja piha-alue. Tilat on suunniteltu ikäihmisten tarpeiden näkökulmasta, turvallisuutta ja kodinomaisuutta silmälläpitäen. Kodin läheisyydessä on vehreää maastoa, jossa on mukava ulkoilla. Hoivakoti sijaitsee Uotsolan kaupunginosassa Mouhijärvellä, lähellä Siilijärveä.

Pääset kätevästi tutustumaan Iltalan tiloihin virtuaaliesittelyn muodossa.

vs. Yksikönpäällikkö

Kati Väyrynen
(yhteydenotot arkisin 9-15)
050 526 3504
kati.vayrynen@esperi.fi

Hoitajat

040 181 7985

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä