Esperi Hoivakoti Rebekka, Savonlinna

Pärnäläntie 10, 57600 Savonlinna
Katso kartalla

Yhteystiedot

Vapaita asukaspaikkoja!

Meillä on vielä vapaita paikkoja. Soita ja kysy lisää palveluistamme! Katso yhteystiedot täältä.

Etusivu > Ikäihmisten palvelut > Savonlinna > Esperi Hoivakoti Rebekka, Savonlinna
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Hoivakoti Rebekka tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ikääntyneille ja muistisairaille Savonlinnassa. Rebekka on valmistunut elokuussa 2015. Hoivakodissa on kaksi 15-paikkaista ryhmäkotia, joissa on yhteensä 30 asukashuonetta.

Lämminhenkinen arki

Hoivakodissa työskentelee ympärivuorokautisesti ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilöstö. Toiminnan perustana on kuntouttava ja osallistava työote.  Hyvän hoivan ohella kodissa näkyy aktiivinen tekeminen. Aktiviteetteja järjestetään päivittäin lounasjumpan ja erilaisten musiikkiin liittyvien virikkeiden parissa, sekä asukkaat osallistuvat oman jaksamisensa mukaan myös kodin askareisiin ja ulkoiluun.

Ulkoilua harrastetaan myös erilaisten pienten retkien muodossa. Kodin lähialueilta löytyy ryhmäpuutarha, jonka kukkia käydään mielellään yhdessä ihastelemassa, sekä kotieläinpiha, jossa pääsee nauttimaan eläinten läsnäolosta. Sijainniltaan koti on oivalla paikalla, sillä luonto on lähellä.

Sosiaalista elämää kodista löytyy läheisteniltojen ohella myös useista erilaisista tapahtumista. Seurakunnasta käydään pitämässä ehtoollishartauksia. Kodissa vierailee aktiivisesti lapsia lähialueiden päiväkodeista ja kouluista. Musiikkipainotteiset tapahtumat ovat asukkaiden mieleen, ja niitä kodissa riittää vuoden ympäri: puhallinorkesterista paikallisen opiston kuoroon, ja trubaduuriin saakka.  

Hoivakoti Rebekassa on korkea asiakastyytyväisyys. Kodin 304 asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastauksien keskiarvo on 4.9/5, joka on melko lähellä täydellisyyttä. Mikä on kodin salaisuus korkeaan tyytyväisyyteen ja millä keinoin se on saavutettu?

Turvallinen koti

Hoivakoti Rebekka sijaitsee rauhallisella asuinalueella, Pihlajaniemen kaupunginosassa. Jokaisen asukkaan käytössä on oma tilava huone ja esteetön wc-/kylpyhuone. Kodin yhteistiloista löytyvät viihtyisät ruokailu- ja oleskelutilat sekä turvallinen piha-alue.  Yhteistilojen sisustus- ja kalusteratkaisuissa lähtökohtana on kodinomaisuus ja turvallisuus. Maalaistunnelmaa rakentaa myös kodin upea lehmä aiheinen seinämaalaus yhteistilassa, ja kodikkuuteen on panostettu myös sisustuksessa.

Kukilla elävöitetty piha-alue on helppokulkuinen ja katetulla terassilla on nautiskeltu lettukesteistä ja päiväkahveista hyvällä säällä. Pihan viihtyvyyteen on kodissa erityisesti kiinnitetty huomiota istuttamalla hyötykasveja ja kukkia asukkaiden iloksi.

Asukkaaksi voi tulla hyvinvointialueen ostopalveluasiakkaana tai omakustanteisesti.

Yksikönjohtaja

Yksikönpäällikkö

Liisa Tolonen
(yhteydenotot ark. 9-15)
050 447 1288
liisa.tolonen@esperi.fi

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä