Esperi Hoivakoti Kärjenpuisto, Seinäjoki

Ahmantaival 9, 60200 Seinäjoki
Katso kartalla

Yhteystiedot

Fysios on Esperin fysioterapiakumppani

Fysios tarjoaa asukkaillemme maksuttoman toimintakykykartoituksen sekä kuntoutuspalvelut sopimushinnan mukaan. Tutustu linkistä ja kysy lisää Fysiokselta!

Lue lisää
Etusivu > Ikäihmisten palvelut > Seinäjoki > Esperi Hoivakoti Kärjenpuisto, Seinäjoki

Fysios on Esperin fysioterapiakumppani

Fysios tarjoaa asukkaillemme maksuttoman toimintakykykartoituksen sekä kuntoutuspalvelut sopimushinnan mukaan. Tutustu linkistä ja kysy lisää Fysiokselta!

Lue lisää
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Hoivakoti Kärjenpuisto on tuottanut ikäihmisten tehostettua palveluasumista vuodesta 2008 alkaen nykyisellä sijainnillaan Kärjen asuinalueella. Hoivakoti tarjoaa kodin 26 ikäihmisille.

Lämminhenkinen arki

Kärjenpuisto on kodinomainen hoivakoti, jossa muistisairaiden henkilöiden hoitoon erikoistunut moniammatillinen henkilökunta pitää huolta asukkaista ympäri vuorokauden. Toiminnan lähtökohtana on osallistava ja kuntouttava työote. Tavoitteena on säilyttää asukkaan jäljellä olevat voimavarat mahdollisimman pitkään. Kannustamme asukkaita osallistumaan yhdessäoloon ja yhdessä tehdään arjen askareita. Teemme yhteistyötä  Fysioksen kanssa ja fysioterapeutti käy yksikössä viikoittain. Suosikkihetkiä ovat mm. musiikkihetket, eläinvierailijat, ulkoilu, kasvien hoito  sekä erilaiset hemmotteluhetket.

Asukkaaksi ovat kaikki tervetulleita joko  palvelusetelillä, Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen ostopalveluasiakkaana tai omakustanteisesti.

Turvallinen koti

Jokaisen asukkaan käytössä on tilava huone, invamitoitettu wc-/kylpyhuone, yhteiset viihtyisät ruokailu- ja oleskelutilat sekä turvallinen piha-alue. Asukkaat saavat sisustaa oman huoneen omilla tutuilla ja tärkeillä huonekaluilla ja tavaroilla.  Yhteiset tilat ovat viihtyisät ja niiden sisustuksessa on huomioitu ikäihmisten omatoimisuuden tukeminen.  Kesäisin turvalliselle sisäpihalle on vapaa pääsy esteettömästi suoraan yhteistiloista. Pihalla oleva huvimaja on viihtyisä ja mieluisa ajanviettopaikka.

Sijainti ja saapuminen

Hoivakotimme  sijaitsee rauhallisella, viihtyisällä vanhemmalla omakotitaloalueella hyvien ulkoilureittien äärellä.  Kärjenpuistoon pääsee näppärästi paikallisbussiliikenteen linjalla nro 1. Lähin bussipysäkki sijaitsee katumme päässä, n. 100 metriä  hoivakodilta.  

Katso bussin reitti ja pysäkit täältä. Linjan 1 aikataulu on nähtävissä täällä.

Yksikönjohtaja

Anne Harjula
(yhteydenotot ark. 9-15)
050 328 6762
anne.harjula@esperi.fi

Tiimivastaava

Laura Salmenoja
050 594 2387
laura.salmenoja@esperi.fi

Hoitajat (24/7)

044 720 2426

Sairaanhoitajat

Sanna Sillanpää
050 594 2145
sanna.sillanpaa@esperi.fi
Hanna Leppinen
050 594 2145
hanna.leppinen@esperi.fi

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä