Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio

Linnoitustie 2, 02580 Siuntio
Katso kartalla

Yhteystiedot

Etusivu > Ikäihmisten palvelut > Siuntio > Esperi Hoivakoti Sigrid, Siuntio
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Hoivakoti Sigrid on turvallinen ja lämminhenkinen koti 34 asukkaalle. Sigrid tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille sekä muistisairaille. Hoivakoti on avautunut marraskuussa 2018 Siuntion keskustan läheisyyteen.

Kodin henkilökunta on aina läsnä auttaen asukkaita heidän päivittäisissä toiminnoissaan. Henkilökunnasta osa on kaksikielisiä, mikä mahdollistaa palvelun tarjoamisen myös ruotsiksi.

Turvallinen arki

Asukkaiden hyvinvoinnista vastaa ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilöstö. Apua on saatavilla ympäri vuorokauden. Asukkaat otetaan mukaan  kodin askareisiin, heidän toimintakykynsä ja vireystilansa huomioon ottaen. Asukkaille luodaan mielekäs ja toiminnallinen arki, johon kuuluu yhdessäoloa ja monipuolista viriketoimintaa. Kodissa järjestetään juhlia, jumppatuokioita, tapahtumia sekä paljon muuta mukavaa aktivoivaa tekemistä.

Viihtyisä ympäristö

Hoivakoti sijaitsee Sjundbyntien varressa Linnoitustiellä  vehreällä ja rauhallisella asuinalueella.  Kodissa jokaisella asukkaalla on oma tilava huone ja esteetön wc-/kylpyhuone. Lisäksi käytössä on yhteiset viihtyisät ruokailu- ja oleskelutilat. Turvallisella ja avaralla piha-alueella vietetään yhteisiä juhlia ja nautitaan kesäpäivistä. Esteettömät tilat on suunniteltu ikäihmisten tarpeiden näkökulmasta, turvallisuutta ja asukkaiden omatoimisuuden tukemista silmälläpitäen.

Yksikönjohtaja

Yksikönjohtaja

Kirsi Rusila
(yhteydenotot ark. 9-15)
050 540 3342
kirsi.rusila@esperi.fi

Tiimivastaava

Heli Andersin  
050 313 7747
heli.andersin@esperi.fi

Hoitajat

044 416 1231
044 416 1230

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä