Esperi Hoivakoti Daalia, Tampere

Tilkonmäenkatu 2, 33840 Tampere
Katso kartalla

Yhteystiedot

Etusivu > Ikäihmisten palvelut > Tampere > Esperi Hoivakoti Daalia, Tampere
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Tampereella sijaitseva Esperi Hoivakoti Daalia tarjoaa kodin 30 ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevalle ikäihmiselle.

Lämminhenkinen arki

Hoivakodissa työskentelee ikäihmisten hoivaan ja ohjaukseen erikoistunut henkilöstö. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Asukkaita kannustetaan osallistumaan arjen askareisiin, yhdessäoloon ja harrastustoimintaan. Tavoitteena on ylläpitää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään.  Mukava yhdessäolo ja monipuolinen viriketoiminta luovat asukkaiden toiveiden mukaisen arjen. Omaiset ja läheiset ovat aina tervetulleita vierailulle.

Hoivakoti Daalia on tullut tunnetuksi lämminhenkisestä ja asukaslähtöisestä hoivasta. Kodissa panostetaan aktiiviseen arkeen, asukkaiden kohtaamiseen validaatio-menetelmällä ja arvostavaan saattohoitoon. Ei ole ihme, että monet alueella asuvat toivovat juuri Hoivakoti Daaliaa oman läheisensä loppuiän kodiksi.

Turvallinen koti

Jokaisen asukkaan käytössä on oma tilava huone, esteetön wc-/kylpyhuone sekä yhteiskäytössä olevat viihtyisät ruokailu- ja oleskelutilat. Tilat on suunniteltu ikäihmisten tarpeiden näkökulmasta, turvallisuutta ja kodinomaisuutta silmälläpitäen. Kauniilla piha-alueella nautitaan kesäpäivistä ja kahvihetkistä. Lisäksi lähellä on vehreää maastoa, jossa on mukava ulkoilla.

Hoivakoti Daalia sijaitsee Tampereen Peltolammilla, hyvien liikenneyhteyksien ja lähipalveluiden äärellä. Tampereen keskustasta Daaliaan pääsee kulkemaan kätevästi linja-autoilla 5, 35 ja 50.

Yksikönpäällikkö

Leena Korhonen
(yhteydenotot ark. 9-15)
050 339 4697
leena.korhonen@esperi.fi

Tiimivastaava

Marjo Tuomisto
050 405 9764
marjo.tuomisto@esperi.fi

Hoitajat

Pirtti 050 310 1002
Tupa 050 317 2889

Sairaanhoitaja

050 512 8306

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Lähiomaiseni vietti muutaman kuukauden hoitokoti Daaliassa Tampereella. Minulla oli jonkinmoinen ennakkoasenne Esperin paikkoja kohtaan, aikaisempien ikävien tapahtuminen ja niistä kertoneiden uutisointien vuoksi. Pelkäsin, että hoidon laatu voisi olla huono. Mutta neljän kuukauden aikana, mitä omaiseni paikassa vietti, huomasin että häntä hoidettiin erittäin hyvin, loppuun saakka. Saattohoitovaiheeseen kiinnitettiin paljon huomiota, oli ylimääräistä henkilökuntaa vaativaan vaiheeseen. Huomasin myös, että henkilökunnassa erikoistuttiin ja...

Lue koko kokemus

asukkaan omainen,

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä