Esperi Hoivakoti Ratina, Tampere

Voimakatu 9, 33100 Tampere
Katso kartalla

Yhteystiedot

Etusivu > Ikäihmisten palvelut > Tampere > Esperi Hoivakoti Ratina, Tampere
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Hoivakoti Ratina tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista ikääntyneille ja muistisairaille Tampereen keskustan tuntumassa Ratinassa. Hoivakodissa on yhteensä 28 asukaspaikkaa. Asukkaaksi ovat kaikki tervetulleita palvelusetelillä, hyvinvointialueen ostopalveluasiakkaana tai omakustanteisesti.  

Turvallinen arki

Lähtökohtana on jokaisen asukkaan omien tarpeiden ja voimavarojen huomioiminen. Hoitajat kannustavat asukkaita osallistumaan päivittäisiin toimintoihin yksilöllisen toimintakyvyn ja vireystilan mukaisesti. Hoitotyö on kuntouttavaa ja osallistavaa. Ratinassa järjestetään päivittäin monipuolista ohjelmaa ja ajanvietettä  ja viikko-ohjelma on hoivakodissa esillä. Vuodenaikajuhlat, merkkipäivät ja muut tapahtumat huomioidaan erikseen. Hoivakodissa käy vapaaehtoisia muun muassa pitämässä lukupiiriä.

Koulutettu henkilökunta on erikoistunut ikäihmisten hoitoon ja hoivaan.  Hoivakodilla käy säännöllisesti kampaaja, jalkahoitaja ja fysioterapeutti, joilta voi ostaa palveluita. Hoivakodilla käy myös geriatri, jolta voi ostaa lääkäripalvelua erikseen sovitusti.

Viihtyisä ympäristö

Hoivakoti sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Ratinanrannan kiinteistöjen alakerrassa, rantabulevardin lähellä. Mukavasta viherhuoneesta on näkymä Viinikanlahdelle.

Jokaisella asukkaalla on oma huone, jonka yhteydessä on esteetön wc-kylpyhuone. Halutessaan asukas voi sisustaa huoneensa omilla muistoesineillä ja huonekaluilla. Hoivakoti Ratinan suunnittelussa on huomioitu se, että muistisairaiden hoidon kannalta turvallinen ja vapaa liikkuminen on tärkeää.

Tilojen sisutuksessa on huomioitu myös kodinomaisuus – runsaat värit tuovat iloa asukkaille! Yhteiset ruokailu- ja seurustelutilat ovat esteettömät ja ulottuvat aina rajatuille sisäpihoille asti. Turvallinen piha-alue mahdollistaa ulkoilun myös apuvälineiden kanssa.  

Yksikönjohtaja

Yksikönpäällikkö

Jenna Heikkilä
(yhteydenotot ark. 9-15)
050 412 8355
jenna.heikkila@esperi.fi

Tiimivastaava-sairaanhoitajat

Emmi Nieminen
050 412 7189
Lidia Holopainen
050 591 1405

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä